31H WILDLANDS

Ga de uitdaging aan en dompel je 31 uur lang onder in de wereld van WILDLANDS. Je kunt van vrijdag 20 oktober 10:00 uur ’s ochtends tot zaterdag 21 oktober 17:00 uur ’s middags op expeditie in WILDLANDS. Gedurende deze marathonopenstelling is er veel te ontdekken.

Tickets
Je kunt tijdens 31H WILDLANDS bij ons dineren en/of ontbijten. Tickets voor het WILDLANDS all you can eat dinerbuffet en het WILDLANDS ontbijtbuffet dienen vooraf gekocht te worden (zie inhoud buffet onderaan deze pagina!). Via onderstaande button koop je je diner/ontbijt ticket + entreeticket.

Koop hier je tickets

Vouchers
Heb je al een entreeticket of een WILDLANDS abonnement? Koop dan een voucher voor het diner en/of ontbijt via deze button: 

Koop hier je vouchers

Programma

Download hier het blokkenschema met alle activiteiten

Download hier de programmagids

Let op: voor sommige activiteiten moet je je inschrijven (zie schema - hier zijn verder geen kosten aan verbonden). Dat kan één uur voor aanvang van de activiteit bij het Kompas. Je krijgt daar een voucher. Er is een beperkt aantal vouchers beschikbaar, op = op!

Het programma van deze 31 uur WILDLANDS is divers. Zo zijn er bijvoorbeeld dierpresentaties bij de olifanten, mantelbavianen en ijsberen. Ontmoetingen met Neila & Babu. Maar ook mini workshops (nacht)fotografie. Diverse lezingen over de plantenwereld van WILDLANDS, de wondere wereld van het natuurfilmen en hoe jij ook al snel een leuke film kan maken, het achtergrond verhaal over de bouw van WILDLANDS en het werk van onze diëtist voor de dieren.
Een tour achter de schermen biedt in de avonduren de unieke kans om een onbekende kant van WILDLANDS te ontdekken. En wil je even rustig bijkomen, dan kan dat tijdens de marathonvertoning van de film Rokjesdag (deels opgenomen in WILDLANDS) en de documentaire-serie Wilde Dieren in WILDLANDS. Rimbula River vaart tot laat in de avond en’s nachts vliegt de Arctic 1 gewoon door. Je krijgt dus niet de kans om je te vervelen!

Let op
Tijdens de avond- en nachtelijke uren zijn er speciale routes uitgezet in het park. Niet alle delen zijn toegankelijk. Het dag-nachtritme van de dieren is tijdens 31H WILDLANDS niet anders dan normaal. Voor de meeste diersoorten geldt dan ook dat zij na zonsondergang aan hun nachtrust beginnen. Hierdoor zijn niet alle dieren tijdens het gehele event te zien.

WILDLANDS all you can eat dinerbuffet:
Verschillende soorten salades, tomaten-crème soep, diverse broodsoorten met kruidenboter, saté van kippendij, create your own burger, procureurlapje, gestoofde visschotel, groente garnituur, frites/gegratineerde aardappel.

WILDLANDS ontbijtbuffet:
Maisvloerbrood, boerenbruin, diverse luxe harde en zachte broodjes, krentenbrood, divers zoet beleg, diverse soorten vleeswaren en Hollandse kaassoorten, gekookt ei en scrambled eggs, fruit, Jus d’orange, biologische melk, WILDLANDS koffie en diverse thee variaties.