Kerstbrunch en -buffet

Kom deze kerst met je familie of gezin naar het ATLAS Theater en geniet van een fantastische kerstbrunch of -buffet. Je wordt in het sfeervol aangeklede Theaterrestaurant opgewacht voor een overheerlijke kerstmaaltijd.

Tip: combineer je kerstbrunch-of buffet met een bezoek aan WILDLANDS of op 26 december met een bezoek aan de mystieke wereld van WildNights!

Wanneer

Kerstbrunch – beide kerstdagen (25 & 26 december)
Kerstbuffet – alleen 2e Kerstdag (26 december)

Tijden

Kerstbrunch    10:00 – 12:00 uur (inloop tot 10:30 uur)
Kerstbuffet      vanaf 17:00 uur

Prijzen

Als abonnementhouder heb je een streepje voor en krijg je 10% korting op de reguliere prijs!

Kerstbrunch

  Abonnementhouders Niet-abonnementhouders
Kind t/m 2 jaar gratis gratis
Kind 3 t/m 9 jaar € 10,13 € 11,25
Volwassene € 20,25 € 22,50

Kerstbuffet

  Abonnementhouders Niet-abonnementhouders
Kind t/m 2 jaar gratis gratis
Kind 3 t/m 9 jaar € 15,53 € 17,25
Volwassene € 31,05 € 34,50

Reserveer nu!

Abonnementhouders

Niet-abonnementhouders

Reserveren is mogelijk tot en met donderdag 21 december

Let op:

Indien er dieetwensen of andere zaken zijn waar we rekening mee moeten houden, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen via reserveringen@wildlands.nl of +31 (0)591 850 865.

MENU - KERSTBRUNCH

Warme gerechten

  • Soep (2 soorten)
  • Pasteitjes met ragout
  • Biologische kalfsvlees kroket
  • Spinazie quiche

Brood

  • Diverse vers gebakken broodjes en croissants
  • Kerstbrood
  • Suikerbrood
  • Chocolade broodjes
  • Mini muffins en zoete broodjes

Overig

  • Diverse vleessoorten
  • Diverse kaassoorten
  • Salade
  • WILDLANDS koffie en diverse thee variaties, biologische melk of karnemelk

en een smoothiebar met o.a. jus d'orange

MENU – KERSTBUFFET

Soep

  • Goulashsoep met marjoraan, knoflook, tomaat en aardappel.

Koude gerechten

  • Winterse salade met gebakken Romaine sla, fetakaas, pijnboompitten en balsamico dressing
  • Broden met diverse smeersels
  • Salade van serranoham, vijgen, mozzarella, limoen en honing

Warme gerechten

  • Confit van eend (eendenbout gegaard in ganzenvet)
  • Boeuff bourguignon(rundersukade) met meloes ui, kleine champignons en rookspek
  • Gestoofde parelhoen, aardappel, knoflook en rookspek
  • Licht huisgerookte zalm en romige beurre blanc
  • In olijfolie gegaarde kabeljauwstaartjes
  • Romige gratin van aardappel en boerenkaas
  • Elzas zuurkool

Nagerecht

  • Eton Mess met passievrucht, vanille mascarpone en mango.