WILDLANDS 'Leukste uitje van Nederland’

WILDLANDS is in de race voor de titel 'Leukste uitje van Nederland’. Hierbij hebben we de hulp van onze bezoekers nodig! Daarom houden we een vlogwedstrijd waarin wij graag horen wat jij het leukst aan ons vindt.

Youtube: https://youtu.be/5wvI_x2K5Ow

Stem meteen op WILDLANDS als ‘Leukste uitje van Nederland’!

Vlogwedstrijd ‘Leukste uitje van Nederland’
Waarom vind jij WILDLANDS het ‘Leukste uitje van Nederland’? Laat het ons weten in een vlog of video en vergeet vooral niet om andere mensen op te roepen om op WILDLANDS te stemmen!

Je kunt jouw vlog of video delen via je eigen social media kanaal (Facebook, Youtube, Instagram, etc.) of mailen naar communicatie@wildlands.nl. Gebruik de hashtags #leuksteuitjevannederland en #wildlandsemmen op social media zodat wij jouw bijdrage makkelijk kunnen vinden.

WILDLANDS kiest een winnaar uit. Die vlog of video wordt vervolgens op onze eigen Facebook-pagina geplaatst. De maker van de bijdrage met de allermeeste views wint een hele gave prijs. Wat die prijs inhoudt, houden we nog even geheim ;).

Stemmen op WILDLANDS als ‘Leukste uitje van Nederland’
Stemmen op WILDLANDS als ‘Leukste uitje van Nederland’ kan nog tot en met 31 oktober!

  1. Ga naar de website van het Leukste uitje van Nederland (klik op de link hierboven).
  2. Klik op “Volgende”.
  3. Je kunt nu je beoordeling voor WILDLANDS achter laten. Klik daarna op “Volgende”.
  4. Op deze pagina kun je je favoriete provincie uitje kiezen (Let op: WILDLANDS doet hier niet aan mee, wij doen alleen aan de landelijke mee). Kies hiervoor eerst de provincie aan of klik op “Geen van deze” als je deze stap wil overslaan. Klik daarna op “Volgende”.
  5. Als laatste kan je stemmen op het Leukste uitje over de grens. Mocht je deze stap willen overslaan klik op “Ik kan geen uitje over de grens beoordelen”. Klik daarna op “Volgende”.
  6. Bij de laatste stap laat je je gegevens achter en klik je op “Volgende”. Je stem is nu verzonden!

Over het ‘Leukste uitje van Nederland’
Het ‘Leukste uitje van Nederland’ is een wedstrijd van het Land van ANWB. De verkiezing wordt voor de achtste keer gehouden. De winnaar wordt begin 2018 bekend gemaakt tijdens de vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht.