Activiteiten

Je expeditie door WILDLANDS uitbreiden met nog meer avontuur? Of aandacht besteden aan een specifiek thema? Dan kun je kiezen uit de verschillende WILDLANDS Extra activiteiten.

Goed om te weten

  • Reserveren is noodzakelijk voor alle onderstaande activiteiten en alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid.
  • Prijzen zijn exclusief entree, m.u.v. Avondexpeditie

Expeditie achter de schermen

€ 80,00

Tijdsduur 20 minuten
Maximaal 20 personen

Een uniek kijkje achter de schermen! Ga met een gids vogels spotten in de tropische jungle, neem een kijkje in de olifantenstal of beleef de transformatie van een rups naar een vlinder in de kweekruimte. 

Avondexpeditie

€ 345,00 (incl. entree)

Tijdsduur 1,5 uur
Maximaal 20 personen

Een spannende expeditie na sluitingstijd, waarbij een gids u meeneemt op avondsafari. Ontdek hoe de natuur en de dieren zich voorbereiden op de nacht en welke gevaren er ’s nachts op de loer liggen.

De expert vertelt...

Vanaf € 210,00

€ 210,00 Maandag t/m vrijdag (exclusief zaalhuur)
€ 315,00 Zaterdag en zondag (exclusief zaalhuur)
Tijdsduur 45-60 minuten

Thema duurzaamheid

In WILDLANDS hebben we hart voor dieren en natuur. Duurzaamheid zit in onze genen. Energie en water, grondstoffen en afvalstromen gebruiken we in een gesloten kringloop. De natuur zelf is onze inspiratiebron. Hoe wordt dit toegepast in het park?

WILDLANDS Challenge

€ 25,00 p.p. excl. entree WILDLANDS

Tijdsduur 2,5 uur
Vanaf 20 personen

Je gaat met dit interactieve spel in verschillende teams de WILDLANDS Challenge aan. Elk team gaat op pad met zijn eigen tablet en wordt langs de meest bijzondere plekken van het park geleid. Neem het tegen elkaar op met verrassende opdrachten, spellen en vragen, daag elkaar uit voor een duel en verzamel zoveel mogelijk punten. Wie wint de WILDLANDS Challenge?

Voor groepen van meer dan 50 personen is de prijs op aanvraag.