Activiteiten

Je expeditie door WILDLANDS uitbreiden met nog meer avontuur? Of aandacht besteden aan een specifiek thema? Dan kun je kiezen uit de verschillende WILDLANDS Extra activiteiten.

Goed om te weten

  • Reserveren is noodzakelijk voor alle onderstaande activiteiten en alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid.
  • Prijzen zijn exclusief entree
Expeditie € 80,00

Tijdsduur 30 minuten
Maximaal 20 personen

Ga met een gids op expeditie door de tropische jungle of over de droge savanne. De gids vertelt over de verschillen in de natuur en hoe de dieren en planten van elkaar afhankelijk zijn of over het belang van natuurbehoud.

Avondexpeditie € 195,00

Tijdsduur 1,5 uur
Maximaal 20 personen
Avondentree € 15,00 p.p. (vervalt bij betaald bezoek overdag)

Een spannende expeditie na sluitingstijd, waarbij een gids u meeneemt op avondsafari. Ontdek hoe de natuur en de dieren zich voorbereiden op de nacht en welke gevaren er ’s nachts op de loer liggen.

De expert vertelt…

€ 210,00 Maandag t/m vrijdag (exclusief zaalhuur)
€ 315,00 Zaterdag en zondag (exclusief zaalhuur)
Tijdsduur 45-60 minuten

Thema fokprogramma's
Onze expert vertelt over natuurbehoud, het nut van fokprogramma’s en waarom deze belangrijk zijn. Hoe worden de programma’s opgezet en uitgevoerd?

Thema duurzaamheid
In WILDLANDS hebben we hart voor dieren en natuur. Duurzaamheid zit in onze genen. Energie en water, grondstoffen en afvalstromen gebruiken we in een gesloten kringloop. De natuur zelf is onze inspiratiebron. Hoe wordt dit toegepast in het park?

Thema filosofie WILDLANDS
Hoe is WILDLANDS ontstaan? Wat is het idee achter het nieuwe park en wat is de positie in de markt? Wat is nou het verhaal achter de werelden van WILDLANDS? Deze vragen worden allemaal beantwoord tijdens deze lezing over de filosofie van WILDLANDS.