Kinderopvang

Ga met de kinderen op wereldexpeditie in WILDLANDS! Kijk, ontdek en ervaar de meest prachtige bestemmingen in WILDLANDS. Wij kennen de bestemmingen uit eigen ervaring. Jungola – de wereld van de vochtige warmte, Serenga – de wereld van het hete droogte en Nortica – het ijzige poolgebied. Speciaal voor de kinder- en buitenschoolse opvang heeft WILDLANDS een extra voordelige entreeprijs.

Entree kinderopvang WILDLANDS 

Een entreeticket geeft je toegang tot alle gebieden, attracties en shows in WILDLANDS. 

Entreeticket WILDLANDS
(incl. speelparadijs)
7,50 p.p.
  • Per 5 kinderen heeft één begeleider gratis toegang tot het park. Overige begeleiders betalen hetzelfde tarief als de kinderen.
 

EXTRA VOORDELIG NAAR WINTER WILDLANDS

Speciaal voor de kinderopvang heeft WILDLANDS een extra voordelig winteraanbieding. Vanaf maandag 12 november t/m 15 februari is het doordeweeks WINTER WILDLANDS*. Met kijkjes achter de schermen, extra dierpresentaties en een speciaal hop on-hop off treintje. Reden genoeg dus om naar het park te komen. Reserveer nu je kinderopvang entreetickets voor slechts €5,- per kind**

*M.u.v. de kerstvakantie en voorjaarsvakantie. In de weekenden en tijdens de vakanties houden we ons aan de reguliere programmering. Op de website is dagelijks een actueel dagprogramma te bekijken. De actie is de hele periode van geldig, dus ook in weekenden en tijdens vakanties.

**De actie- en verzilverperiode is van 27-11-2018 t/m 15-02-2019. Alleen geldig voor een bezoek met de kinderopvang met minimaal vijf kinderen en één begeleider. Per vijf kinderen heeft één begeleider gratis toegang tot het park. Overige begeleiders betalen voor de entree hetzelfde tarief als de kinderen (minimaal één begeleider per drie kinderen). Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties/kortingen.

 
 

Overdekt XL-speelparadijs Animazia

Is het slecht weer? Geen probleem, breng een bezoek aan het overdekte XL-speelparadijs Animazia. Ga omhoog naar de top van de Mayatempel, glijd weer naar beneden en zoek de schat van de piraten in het zand. Klauter via de touwbrug naar de boomhut en klim weer naar beneden. Mis de grote avonturenshow van Neila, Babu en hun vriendjes van de Reddersclub niet. En bezoek de gekke naakte molratten, de schattige nemovisjes en de onverstoorbare zeeschildpadden.

 

Maak je WILDLANDS bezoek compleet

Kies voor één van onze menu’s en/of activiteiten

Contact/reserveren

Direct boeken of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in. Wij helpen jullie graag!

Miranda Drogt en Mireille Bakker
Specialisten in de WILDLANDS wereldreis 
T +31 (0)591 850 865
reserveringen@wildlands.nl

Alle genoemde prijzen zijn geldig tot en met 31 juli 2019. Onder voorbehoud van typfouten en prijswijzigingen. Alle genoemde prijzen zijn speciale groepstarieven. Niet geldig i.c.m. andere (kortings)acties.