Basisonderwijs

Entree WILDLANDS € 13,50 per leerling
Entree abonnementhouder gratis
   
Schoolreispakket Avonturier € 17,- per leerling
Schoolreispakket Avonturier, abonnementhouder € 3,50 per leerling

Begeleiders

Per 15 leerlingen heeft één begeleider gratis toegang tot het park. Overige begeleiders betalen voor de entree hetzelfde tarief als de leerlingen. In het geval dat er meer dan één begeleider aanwezig is per drie betalende leerlingen, dan betalen die extra begeleiders de reguliere kassaprijs van € 30,00 per persoon. Wanneer begeleiders gebruik willen maken van het schoolreispakket Avonturier dan betalen zij hiervoor € 3,50 per persoon.

SCHOOLREISPAKKET AVONTURIER

Dit schoolreispakket bestaat uit:

  • Entree tot alle gebieden, attracties en shows in WILDLANDS 
  • Proviand menu (keuze uit drie menu’s - 1 keuze per reservering)
  • Ontdekkingstocht (keuze uit drie niveau's)

Een entreeticket of het schoolreispakket geeft je toegang tot alle gebieden, attracties en shows in WILDLANDS. Genoeg voor een dagvullend programma. Wil je nog meer avontuur? Of aandacht besteden aan een specifiek thema? Dan kun je kiezen uit één van de vele WILDLANDS Extra's om de schoolreis nog onvergetelijker te maken.

Reserveren en contact

Direct boeken of heb je vragen? Vul dan het reserveringsformulier of informatieformulier in. Wij nemen dan binnen vijf werkdagen contact met je op. Je kunt ons ook bellen op 0591-850865.

 

Alle genoemde prijzen zijn geldig tot en met 31 juli 2018. Onder voorbehoud van typfouten en prijswijzigingen. Alle genoemde prijzen zijn speciale groepstarieven. Niet geldig i.c.m. andere (kortings)acties.