Tickets bestellen

BankGiro Loterij VIP Dierenparkmaand

BGL VIP Dierenparkmaand

Per persoon vanaf € 11,50

  • De korting geldt op de reguliere kassaprijzen van 2020.
  • Maximaal vijf entreetickets per BGL VIP-kaarthouder.
  • Entreetickets zijn alleen online te bestellen en zijn geldig van 1 t/m 30 september 2020. Let op: i.v.m. de Corona-maatregelen reserveer je bij aankoop van de tickets nu ook meteen de bezoekdag en aankomsttijd.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties, (groeps)kortingen, Air Miles of elders verkregen entreebewijzen.
  • Voer hieronder de actiecode DPMND20 in en koop je voordelige entreetickets.

Vul hier uw code in:

 

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

Vaar per boot door de jungle, maak kennis met de olifantenfamilie en bezoek de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. Ontmoet de leeuwen op de Leeuwenberg en stap in de Serenga Safari truck en spot neushoorns, zebra’s, gnoes en giraffen van héél dichtbij. Breng een bezoek aan het nieuwe Raccoon Creek, sta in het Poolstation onder water oog in oog met ijsberen en pinguïns en ontmoet de speelse zeeleeuwen in een spetterende show.

Actie:

Extra voordelig op avontuur in WILDLANDS

Als BankGiro Loterij VIP-kaarthouder bezoek je WILDLANDS deze september met 50% korting per persoon! Een WILDLANDS entreeticket kost dan nog maar €13,75 per persoon (10–64 jaar); kind 3–9 jaar €11,50 en 65+ €13,00.

 

Voer op deze pagina de actiecode in en koop je voordelige entreetickets.