Webshop Reserveer & boek

Take only pictures - leave only footprints

Rob Doolaard is al meer dan 25 jaar professioneel Dierentuin- en Natuurfotograaf en o.a. werkzaam voor WILDLANDS. Wil je tijdens een expeditie door de werelden van WILDLANDS meer leren over fotografie? Geef je dan via onderstaand aanmeldformulier op voor één van de fotografieworkshops. 

Foto-expeditie

Ga op een avontuurlijke foto-expeditie met natuurfotograaf Rob Doolaard. Een echte aanrader voor beginnende en gevorderde fotografen die op zoek zijn naar inspiratie, ondersteuning of nieuwe technieken. Vele onderwerpen komen aan bod. Zoals bijvoorbeeld de instellingen van de camera, diafragma, sluitertijd, de M-stand en het histogram. Daarnaast worden ook composities, ISO, statiefgebruik, RAW-fotografie, flitsen, objectieven e.d. niet vergeten. Rob Doolaard geeft ter plekke uitleg en laat aan de hand van voorbeelden zien hoe je hier het beste mee kan omgaan.

Data

Vrijdag 25 juni 2021  10:00 - 16:30 uur
Vrijdag 17 september 2021 10:00 - 16:30 uur

 

Kosten

Abonnementhouders € 60,00
Niet-abonnementhouders € 87,50


Praktische informatie

Aanmeldformulier

*verplichte invulvelden

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Na het versturen van het aanmeldformulier krijg je een automatische ontvangstbevestiging. Let op: je aanmelding is pas definitief als je via de e-mail een aanmeldbevestiging hebt ontvangen van de afdeling Reserveringen.