Webshop Tickets & reserveren

culinaire expeditie door wildlands

Het culinaire hoogtepunt van 2023: Food & Drinks in WILDLANDS! Bezoek met je partner, collega’s of vrienden het park in de avonduren. De dieren zijn nog wakker, de attracties draaien volop, er is livemuziek en entertainment en… jij proeft de wereld aan heerlijke gerechtjes en drankjes. Van snacken tot smullen: in WILDLANDS maak je een culinaire wereldreis. Een unieke ervaring!

Tickets

Om iedereen de beste beleving te laten ervaren, geldt een maximum aantal bezoekers. Bestel daarom snel je tickets, want vol = vol!


Bestel hier je tickets

Prijs

€49,50 per persoon inclusief hapjes en drankjes. Exclusief extra consumpties na afloop.

Ben je abonnementhouder? Dan ontvang je deze avond een kortingsvoucher. Deze is bij een volgend bezoek in te leveren bij alle horecalocaties in WILDLANDS.

Datum en tijd

16 juni 2023
Vanaf 18.00 uur
Event duurt +/- 2,5 uur

avond vol smaakexplosies

Op verschillende locaties, in de themawerelden van Jungola, Serenga en Nortica, staan originele foodtrucks en mobiele keukens. Hier kun je je verheugen op meerdere gangen: van smaakvolle voorgerechtjes tot ijskoude desserts. Fingerfood, amuses, tapas… laat je tijdens een sfeervolle avondwandeling in WILDLANDS verrassen en geniet van een inspirerende proeverij!

live cooking by the chef

Tijdens Food & Drinks is op verschillende locaties live cooking by the chef. Onze chef-koks bereiden samen met hun team à la minute de lekkerste gerechten. Naast een breed aanbod van vis- en vleesgerechten is er ook ruime keuze voor vegetariërs. Ook onze leveranciers, zoals Grolsch, Coca Cola en Farm Frites, vertellen vol passie en liefde meer over de gerechten en ingrediënten.

dineren met de dieren

Tijdens Food & Drinks zijn bijna alle dieren zichtbaar. Geniet van de lekkerste hapjes met de olifanten vlakbij of neem een slok van de felgekleurde cocktails aan de rand van de savanne. Daar zie je de savannedieren genieten van de laatste zonnestralen en de leeuwen vanaf de hoge rotsen op je neer kijken. Met Food & Drinks ontdek je de dieren in de avonduren!

attracties & entertainment

Bijna alle attracties zijn tijdens Food & Drinks gewoon open! Vaar per boot door de jungle of rijd in de safaritruck langs alle savannedieren. Geniet tijdens de rit bovendien van smakelijke gerechtjes. Wel oppassen dat de giraffen niet te dicht bij komen! Op alle grote horecapleinen is bovendien entertainment en muziek.

Bestel hier je tickets