Kinderopvang

Ga met de kinderen op wereldreis in één dag in WILDLANDS! Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. Speciaal voor de kinder- en buitenschoolse opvang heeft WILDLANDS een extra voordelige entreeprijs.

Entree kinderopvang WILDLANDS 

Een entreeticket geeft je toegang tot alle werelden, attracties en presentaties in WILDLANDS. 

Entreeticket WILDLANDS (incl. speelparadijs):  7,50 p.p.

Deze prijs is alleen geldig vanaf 5 betalende kinderen van maandag t/m vrijdag. Per 5 betalende kinderen heeft 1 begeleider gratis toegang tot het park . Overige begeleiders betalen hetzelfde tarief als de kinderen (max. 1 begeleider per 3 kinderen).

Overdekt XL-speelparadijs Animazia

Is het slecht weer? Geen probleem, breng een bezoek aan het overdekte XL-speelparadijs Animazia. Ga omhoog naar de top van de Mayatempel, glijd weer naar beneden en zoek de schat van de piraten in het zand. Klauter via de touwbrug naar de boomhut en klim weer naar beneden. En bezoek de gekke naakte molratten, de schattige nemovisjes en de onverstoorbare zeeschildpadden.

Maak je dag compleet

Combineer je bezoek met één van onze menu’s. Wil je nog meer avontuur? Kies dan uit één van onze activiteiten

Contact/reserveren

Direct boeken of heb je vragen? Neem dan contact met ons op of vul het reserveringsformulier in. Wij helpen jullie graag.

Reserveringsformulier

Uiterlijk vijf werkdagen voor bezoek reserveren op basis van beschikbaarheid. Alle genoemde prijzen zijn geldig tot en met 31 juli 2022. Onder voorbehoud van typfouten en prijswijzigingen. Alle genoemde prijzen zijn speciale groepstarieven. Niet geldig i.c.m. andere (kortings)acties.