Activiteiten kinderopvang

Een entreeticket geeft je toegang tot alle werelden, attracties en shows in WILDLANDS. Genoeg voor een dagvullend programma. Wil je nog meer avontuur? Of aandacht besteden aan een specifiek thema? Dan kun je kiezen uit één van de vele WILDLANDS activiteiten.

Expeditie / € 5,00 p.p. / duur 20 minuten

Tijdens een expeditie vertelt een dierverzorger over de dieren. Je wordt meegenomen tijdens een uniek kijkje achter de schermen. Bekijk bijvoorbeeld de speciale trainingstallen van de olifanten, de vlinderkweekruimtes of de dieetkeuken waar al het eten wordt voorbereid.

Ontdekkingstocht / € 1,00 p.p./ duur circa 1 uur

Hoe kun je overleven in de wildernis, wat is het belang van natuubehoud en hoe kunnen we voorkomen dat de ijskappen verder smelten? Dat leer je tijdens de educatieve speurtochten door WILDLANDS. We hebben drie verschillende ontdekkingstochten met weetjes, vragen en opdrachten.


Alle genoemde prijzen zijn geldig tot en met 31 juli 2020. Onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen. Alle genoemde prijzen zijn speciale groepstarieven. Niet geldig i.cm. andere (kortings)acties.