Activiteiten kinderopvang

Een entreeticket geeft je toegang tot alle gebieden, attracties en shows in WILDLANDS. Genoeg voor een dagvullend programma. Wil je nog meer avontuur? Of aandacht besteden aan een specifiek thema? Dan kun je kiezen uit één van de vele WILDLANDS activiteiten.

NIEUW! Expeditie / € 5,00 p.p. / duur 20 minuten
Een uniek kijkje achter de schermen! Ga met een gids vogels spotten in de tropische jungle, neem een kijkje in de olifantenstal of beleef de transformatie van een rups naar een vlinder in de kweekruimte.

Ontdekkingstocht / € 1,00 p.p./ duur circa 1 uur
We hebben drie verschillende ontdekkingstochten op basisonderwijs niveau met weetjes, vragen en opdrachten. Leer van vogelaar Jim hoe je moet overleven in de jungle, ga met een ranger op safari en leer over het belang van natuurbehoud of reis met een wetenschapper door het prachtige poolgebied en kom van alles te weten over de invloed van milieuvervuiling op de dieren en natuur.

Alle genoemde prijzen zijn geldig tot en met 31 juli 2019. Onder voorbehoud van typfouten en prijswijzigingen. Alle genoemde prijzen zijn speciale groepstarieven. Niet geldig i.c.m. andere (kortings)acties.