Activiteiten voortgezet onderwijs

Een excursie geeft je toegang tot alle werelden, attracties en shows in WILDLANDS. Genoeg voor een dagvullend programma. Wil je nog meer avontuur? Of aandacht besteden aan een specifiek thema? Dan kun je kiezen uit één van de vele WILDLANDS activiteiten.

Expeditie / € 5,00 p.p. / duur 20 minuten

Je wordt meegenomen tijdens een uniek kijkje achter de schermen. Bekijk bijvoorbeeld de speciale trainingsstallen van de olifanten, de vlinderkweekruimtes of de dieetkeuken waar al het eten wordt voorbereid. 

Ontdekkingstocht / € 1,00 p.p. / duur circa 1 uur

Leer meer over het (over)leven in extreem koude temperaturen of het wonderlijke gedrag van dieren tijdens de educatieve speurtochten door één van de werelden van WILDLANDS. Voor het voortgezet onderwijs hebben we verschillende ontdekkingstochten met weetjes, opdrachten en vragen.

Avondexpeditie / € 15,00 p.p. / duur 1,5 uur

Een rondleiding na sluitingstijd, waarbij een dierverzorger je meeneemt achter de schermen. Ontdek hoe de natuur en de dieren zich voorbereiden op de nacht en ervaar een uniek kijkje achter de schermen.

 

Alle genoemde prijzen zijn geldig tot en met 31 juli 2020. Onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen. Alle genoemde prijzen zijn speciale groepstarieven. Niet geldig i.c.m. andere (kortings)acties.