Zakelijk

In WILDLANDS draait het om verrassende ontmoetingen en onverwachte avonturen. Dit, in combinatie met onze uitstekende faciliteiten, service en bijzondere locaties, maakt van WILDLANDS een unieke, verrassende plek voor ieder evenement, congres of zakelijke bijeenkomst.

Bedrijfsuitje

Kom met je collega's (en hun familie) op wereldreis in WILDLANDS. Boek voor 30 november 2018 een bedrijfsuitje voor slechts € 24,50 p.p.!

Lees meer

Winterreceptie

Met onze Winterreceptie arrangementen proost je tijdens je Kerstborrel of Nieuwjaarsreceptie midden in de jungle met uitzicht op de olifanten op een succesvol jaar.

Lees meer

Winterfeest

Met je collega's en zakelijke relaties het jaar feestelijk afsluiten of aftrappen? Hoe koud het buiten ook is, in WILDLANDS kun je samen uitgebreid eten en borrelen in tropische sferen.

Lees meer

Vergaderen

Strak vergaderen en in de pauze bijkomen aan de rand van de Savanne. WILDLANDS biedt samen met het ATLAS Theater een unieke setting voor je vergadering.

Lees meer

Congressen

De unieke combinatie van WILDLANDS met het state-of-the-art ATLAS Theater annex congreslocatie biedt fantastische mogelijkheden voor uw congres.

Lees meer

Site visit

Organiseer jij geregeld events en ben je op zoek naar een nieuwe, unieke locatie? Kom dan naar de WILDLANDS Site Visit op dinsdag 19 maart 2019.

Lees meer