WILDLANDS opent deuren tijdens Open Toptrouwlocatie Route 2018

  • 18 september 2018

Op zondag 23 september is WILDLANDS Emmen één van de vijf Drentse deelnemers aan de Open Toptrouwlocatie Route. Op die dag opent het park tussen 11.00 en 16.00 uur de deuren voor trouwlustigen. Doel van de dag is om WILDLANDS als touwlocatie onder de aandacht te brengen.

WILDLANDS is een officiële trouwlocatie binnen de gemeente Emmen, maar ook zeer geschikt als feest- en/ of fotolocatie. De stellen die op de Open Toptrouwlocatie-dag komen kijken, bezoeken de ceremonie-, foto- en feestlocaties in zowel het park als in het ATLAS Theater. Zij lopen de route geheel vrijblijvend onder begeleiding van een medewerker en gaan ook niet met lege handen naar huis. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen over bijvoorbeeld een bruiloft op maat.
 
Belangstellenden kunnen zich opgeven voor een bezoek aan WILDLANDS als trouwlocatie via https://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/trouwlocaties/wildlands-adventure-zoo-emmen/ . Op deze website wordt WILDLANDS met een 9.2 gewaardeerd door de bruidsparen die al in het park zijn getrouwd.