Tickets bestellen

NS Dagje Uit (abonnementhouders)

  • De korting geldt op de reguliere kassaprijzen van 2020.
  • Maximaal vijf entreetickets per NS-abonnementhouder.
  • Entreetickets zijn alleen online te bestellen t/m 31 augustus 2020. Let op: i.v.m. de Corona-maatregelen reserveer je bij aankoop van de tickets nu ook meteen de bezoekdag en aankomsttijd.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree
  • Niet geldig in combinatie met andere acties, (groeps)kortingen, Air Miles of elders verkregen entreebewijzen.
  • Voer hieronder de unieke actiecode (*) in en koop je voordelige entreetickets. *) De actiecodes zijn te verkrijgen via de NS.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen 

Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

Vaar per boot door de jungle, maak kennis met de olifantenfamilie en bezoek de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. Ontmoet de leeuwen op de Leeuwenberg en stap in de Serenga Safari truck en spot neushoorns, zebra’s, gnoes en giraffen van héél dichtbij. Breng een bezoek aan het nieuwe Raccoon Creek, sta in het Poolstation onder water oog in oog met ijsberen en pinguïns en ontmoet de speelse zeeleeuwen in een spetterende show.

Extra voordeling op avontuur in WILDLANDS

Als NS abonnementhouder bezoek je WILDLANDS tot en met 31 augustus 2020 met 50% korting! Volwassenen betalen slechts €13,75 i.p.v. €27,50, kinderen slechts €11,50 i.p.v. €23,00 en 65+-ers slechts €13,00 i.p.v. €26,00.
Geldig voor maximaal 5 personen per abonnementhouder.  

De unieke actiecode kan opgevraagd worden via de NS (zie de verzonden mailing).

Belangrijk bericht namens de NS (i.v.m. Corona): Reis niet met de trein, kom met eigen vervoer!