Extra activiteiten in WILDLANDS tijdens wintermaanden

  • 09 november 2018

WILDLANDS hanteert vanaf aanstaande maandag 12 november tot met 15 februari 2019 een winterprogrammering. Op doordeweekse dagen, met uitzondering van de schoolvakanties, worden er maar liefst zeven extra dierpresentaties gegeven. Bij de leeuwen, maki’s, pinguïns en nijlpaarden vertellen dierverzorgers over de dieren. Bezoekers kunnen dan ook vragen stellen.

Unieke kans voor bezoekers
Als dieren niet naar buiten kunnen vanwege kou, opent WILDLANDS ook de stallen. Het gaat dan met name om de nijlpaarden, neushoorns, zebra's en struisvogels. Voor bezoekers is dit een unieke kans om de dieren van heel dichtbij te zien. Tenslotte rijdt er een hop on-hop off treintje rond de savanne en wordt er een adviesroute uitgedeeld. Bezoekers die de route volgen, zijn verzekerd van een optimale beleving!
 
Actueel dagprogramma
In de weekenden en tijdens de vakanties houdt WILDLANDS zich aan de reguliere programmering. Ook dan zijn de nijlpaarden- en savannestal geopend als de dieren niet naar buiten kunnen door het weer. Op de website van het park is dagelijks een actueel dagprogramma te bekijken: https://www.wildlands.nl/winter-wildlands