Vacatures

Een wereldexpeditie maken in één dag: in WILDLANDS kan het! Ga op expeditie door de jungle, het poolgebied en de savanne en ontdek als echte avonturier nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. Het ATLAS Theater is een onlosmakelijk onderdeel van WILDLANDS. Naast voorstellingen zijn in het ATLAS Theater ook mogelijkheden voor diverse zakelijke evenementen.

Gastgerichtheid speelt binnen WILDLANDS een belangrijke rol. Als medewerker van WILDLANDS ben je voor de gasten het aanspreekpunt en je bent je er van bewust dat je een belangrijke bijdrage levert aan een onvergetelijke dag uit voor de gasten. Van nature ben je iemand die de gasten op een vriendelijke en correcte manier benadert en helpt.

De organisatie kenmerkt zich door een open structuur. Medewerkers worden van harte uitgenodigd initiatief te tonen gericht op de verbetering van de kwaliteit van het park. We zijn dan ook op zoek naar collega's met een proactieve en enthousiaste houding.

Werkvoorbereider M/V (38 uren p.w.)

 • 38 uren p.w.
 • Opleiding: MBO werk- en denkniveau

WILDLANDS is op zoek naar een nauwkeurige en enthousiaste werkvoorbereider M/V (38 uren p.w.) die als spin in het web goed weet te communiceren met alle betrokken partijen en samen met de collega’s staat te popelen om er elke dag weer voor te zorgen dat onze gasten veilig op wereldexpeditie kunnen!

Meer informatie & solliciteren

Planner M/V

 • Gemiddeld 38 uur per week
 • Opleiding: 2 jaar ervaring als Planner (minimaal)

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is op zoek naar een Planner M/V die punctueel is, ervaring heeft met het maken van complexe planningen en die toe is aan een nieuwe uitdaging in een dynamische organisatie!

Meer informatie & solliciteren

Medewerkers Front Office M/V

 • Flexibele uren
 • Opleiding: MBO-opleiding (minimaal)

WILDLANDS is op zoek naar Medewerkers Front Office M/V met een professionele, enthousiaste en proactieve werkhouding, die het leuk vinden om direct in contact te staan met onze gasten. Je verleent onze bezoekers service met een glimlach!

Meer informatie & solliciteren

Hulpmedewerkers Front Office M/V

 • Flexibele uren
 • Opleiding: VMBO (minimaal)

WILDLANDS is op zoek naar Hulpmedewerkers Front Office M/V met een professionele, enthousiaste en proactieve werkhouding, die het leuk vinden om direct in contact te staan met onze gasten. Je verleent onze bezoekers service met een glimlach!

Meer informatie & solliciteren

Medewerkers Horeca M/V

 • Flexibele uren
 • Opleiding: VMBO (minimaal)

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is op zoek naar Medewerkers Horeca M/V met een professionele, enthousiaste en proactieve werkhouding en die op zoek zijn naar een inspirerende baan in de horeca!

Meer informatie & solliciteren

Lid voor de Raad van Commissarissen

 • Opleiding: HBO werk- en denkniveau (minimaal)

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is op zoek naar een lid voor de Raad van Commissarissen, profiel Leisure/Marketing met brede maatschappelijke belangstelling, ervaring in de leisure en een onafhankelijke en kritische blik, die in staat is om een unieke en onderscheidende invulling te geven als lid van de Raad van Commissarissen en uiteindelijk natuurlijk aan WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en het ATLAS Theater.

Meer informatie & solliciteren

Stagiair(e) Grafische Vormgeving

 • Minimaal 3 dagen per week
 • Opleiding: Opleiding op MBO niveau 4 op het gebied van vormgeving

WILDLANDS is voor de periode vanaf februari 2019 op zoek naar een Stagiair(e) Grafische Vormgeving die graag zijn/haar passie en kennis van vormgeving in de praktijk wil brengen bij WILDLANDS!

Meer informatie & solliciteren