Vacatures

Een wereldexpeditie maken in één dag: in WILDLANDS kan het! Ga op expeditie door de jungle, het poolgebied en de savanne en ontdek als echte avonturier nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. Het ATLAS Theater is een onlosmakelijk onderdeel van WILDLANDS. Naast voorstellingen zijn in het ATLAS Theater ook mogelijkheden voor diverse zakelijke evenementen.

Gastgerichtheid speelt binnen WILDLANDS een belangrijke rol. Als medewerker van WILDLANDS ben je voor de gasten het aanspreekpunt en je bent je er van bewust dat je een belangrijke bijdrage levert aan een onvergetelijke dag uit voor de gasten. Van nature ben je iemand die de gasten op een vriendelijke en correcte manier benadert en helpt.

De organisatie kenmerkt zich door een open structuur. Medewerkers worden van harte uitgenodigd initiatief te tonen gericht op de verbetering van de kwaliteit van het park. We zijn dan ook op zoek naar collega's met een proactieve en enthousiaste houding.

Werkvoorbereider M/V (38 uren p.w.)

  • 38 uur
  • Opleiding: MBO werk- en denkniveau en 3 tot 5 jaar relevante werkervaring

WILDLANDS is op zoek naar een nauwkeurige en enthousiaste Werkvoorbereider M/V (38 uren p.w.) die als spin in het web goed weet te communiceren met alle betrokken partijen en samen met de collega’s staat te popelen om er elke dag weer voor te zorgen dat onze gasten veilig op wereldexpeditie kunnen!

Meer informatie & solliciteren