Vacatures

Een wereldexpeditie maken in één dag: in WILDLANDS kan het! Ga op expeditie door de jungle, het poolgebied en de savanne en ontdek als echte avonturier nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. Het ATLAS Theater is een onlosmakelijk onderdeel van WILDLANDS. Naast voorstellingen zijn in het ATLAS Theater ook mogelijkheden voor diverse zakelijke evenementen.

Gastgerichtheid speelt binnen WILDLANDS een belangrijke rol. Als medewerker van WILDLANDS ben je voor de gasten het aanspreekpunt en je bent je er van bewust dat je een belangrijke bijdrage levert aan een onvergetelijke dag uit voor de gasten. Van nature ben je iemand die de gasten op een vriendelijke en correcte manier benadert en helpt.

De organisatie kenmerkt zich door een open structuur. Medewerkers worden van harte uitgenodigd initiatief te tonen gericht op de verbetering van de kwaliteit van het park. We zijn dan ook op zoek naar collega's met een proactieve en enthousiaste houding.

Vacatures hoogseizoen

WILDLANDS is op zoek naar gastgerichte, enthousiaste en gedreven nieuwe collega’s!

Medewerkers Retail M/V

  • Flexibele uren
  • Opleiding: VMBO (minimaal)

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is op zoek naar Medewerkers Retail M/V met een professionele, enthousiaste en proactieve werkhouding, die de fijne kneepjes van de detailhandel beheersen!

Meer informatie & solliciteren

Hulpmedewerkers Retail M/V

  • Flexibele uren
  • Opleiding: VMBO (minimaal)

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is op zoek naar Hulpmedewerkers Retail M/V met een professionele, enthousiaste en proactieve werkhouding, die het een uitdaging lijken om in de retail van WILDLANDS werkzaam te kunnen zijn!

Meer informatie & solliciteren

Hulpmedewerkers Front Office M/V

  • Flexibele uren
  • Opleiding: VMBO (minimaal)

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is op zoek naar Hulpmedewerkers Front Office M/V met een professionele, enthousiaste en proactieve werkhouding, die het leuk vinden om direct in contact te staan met onze gasten. Je verleent onze bezoekers service met een glimlach!

Meer informatie & solliciteren

Leerling Dierenverzorger M/V

  • Flexibele uren
  • Opleiding: MBO werk- en denkniveau

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is op zoek naar een Leerling Dierenverzorger M/V met een professionele, enthousiaste en proactieve werkhouding én met een afgeronde agrarische vakopleiding (dierverzorging).

Meer informatie & solliciteren