Vacatures

Een wereldexpeditie maken in één dag: in WILDLANDS kan het! Ga op expeditie door de jungle, het poolgebied en de savanne en ontdek als echte avonturier nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. Het ATLAS Theater is een onlosmakelijk onderdeel van WILDLANDS. Naast voorstellingen zijn in het ATLAS Theater ook mogelijkheden voor diverse zakelijke evenementen.

Gastgerichtheid speelt binnen WILDLANDS een belangrijke rol. Als medewerker van WILDLANDS ben je voor de gasten het aanspreekpunt en je bent je er van bewust dat je een belangrijke bijdrage levert aan een onvergetelijke dag uit voor de gasten. Van nature ben je iemand die de gasten op een vriendelijke en correcte manier benadert en helpt.

De organisatie kenmerkt zich door een open structuur. Medewerkers worden van harte uitgenodigd initiatief te tonen gericht op de verbetering van de kwaliteit van het park. We zijn dan ook op zoek naar collega's met een proactieve en enthousiaste houding.

Medewerker Joint Promotions M/V (28 uren per week)

 • 28 uren per week
 • Opleiding: Afgeronde MBO+ opleiding op commercieel gebied

WILDLANDS is vanwege vervanging tijdens zwangerschapsverlofperiode van begin juli 2019 tot en met begin december 2019 op zoek naar een enthousiaste Medewerker Joint Promotions M/V (28 uren per week) met een proactieve werkhouding, die ervoor zorgt dat WILDLANDS continu top of mind is!

Meer informatie & solliciteren

Medewerker Keuken M/V

 • Flexibele uren
 • Opleiding:

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is op zoek naar een Medewerker Keuken M/V met een professionele, enthousiaste en proactieve werkhouding, die het een uitdaging lijken om in de keuken van WILDLANDS werkzaam te kunnen zijn!

Meer informatie & solliciteren

Weekend & Vakantiekracht Front Office M/V

 • Flexibele uren
 • Opleiding: VMBO (minimaal)

WILDLANDS is op zoek naar Weekend & Vakantiekracht Front Office M/V met een professionele, enthousiaste en proactieve werkhouding, die het leuk vinden om direct in contact te staan met onze gasten. Je verleent onze bezoekers service met een glimlach!

Meer informatie & solliciteren

Weekend & Vakantiekracht Park en Attracties M/V

 • Flexibele uren
 • Opleiding: VMBO (minimaal)

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is op zoek naar Weekend & Vakantiekracht Park en Attracties M/V met een professionele, enthousiaste en proactieve werkhouding en die bezoekers weten te vermaken, te entertainen en mee kunnen nemen in de beleving die in het park wordt gecreëerd.

Meer informatie & solliciteren

Medewerkers Horeca M/V

 • Flexibele uren
 • Opleiding: VMBO (minimaal)

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is op zoek naar Medewerkers Horeca M/V met een professionele, enthousiaste en proactieve werkhouding en die op zoek zijn naar een inspirerende baan in de horeca!

Meer informatie & solliciteren

Stagiair(e) Grafische Vormgeving

 • Minimaal 3 dagen per week
 • Opleiding: Opleiding op MBO niveau 4 op het gebied van vormgeving

WILDLANDS is voor de periode vanaf februari 2019 op zoek naar een Stagiair(e) Grafische Vormgeving die graag zijn/haar passie en kennis van vormgeving in de praktijk wil brengen bij WILDLANDS!

Meer informatie & solliciteren