Zakelijke meeting

De meest avontuurlijke locatie voor zakelijke ontmoetingen!

Vanaf 25 maart kan het: je zakelijke bijeenkomst organiseren in één van de meest unieke themaparken van Europa én hypermoderne eventlocatie.
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is meer dan een themapark voor een actieve en avontuurlijke familiedag. In combinatie met het ATLAS Theater is het een fantastische locatie voor zakelijke activiteiten. Van een reguliere vergadering of bijeenkomst voor een kleine of grote groep mensen tot productpresentatie, seminar, bedrijfsfeest, incentive of wat u ook maar voor avontuurlijks in gedachten heeft. En het allermooiste: werk en entertainment lopen naadloos in elkaar over.
 
U stapt vanuit uw zakelijke setting a-la-minute een andere wereld in — of beter gezegd — de wereld rond, op expeditie in het poolgebied, de tropen en de savanne. Om daarna helemaal opgeladen naar huis te gaan (of nieuwe zaken te doen!).
 
WILDLANDS & ATLAS Theater

  • ATLAS Theater is een multifunctionele accommodatie voor elk type voorstelling, concert, congres of andere bijeenkomst.
  • Grote zaal met meer dan 800 stoelen, een vlakkevloerzaal met 300 stoelen/1.000 staanplaatsen, diverse vergader- en feestzalen en eigen horecavoorzieningen.
  • Unieke combi van modern zakelijke setting en themapark van 22 ha. Vol natuur, cultuur en actief avontuur, ook voor volwassenen

Meer weten? Uw idee bespreken? Neem dan contact op met onze accountmanager zakelijke markt.
 
Hassna Benimalek
+31 (0)6 578 846 48
h.benimalek@wildlands.nl