Hulpmedewerkers Front Office M/V

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is op zoek naar Hulpmedewerkers Front Office M/V die nog studeren en naast hun studie in een avontuurlijke omgeving iets bij willen verdienen bij WILDLANDS!

De werkzaamheden

In deze functie ben je een echte duizendpoot. Je ontvangt groepen en individuele gasten van WILDLANDS en het ATLAS Theater. Daarnaast voer je werkzaamheden uit bij de toegangscontrole, verkoop je toegangsbewijzen en voorzie je bezoekers van informatie. Je bent een echte gastheer/gastvrouw.

Bovengenoemde werkzaamheden zijn slechts enkele voorbeelden van de vele taken die op de afdeling worden vervuld. Er heerst een informele sfeer, waar collega’s in een hecht teamverband samenwerken.

Functie-eisen

Als Hulpmedewerker Front Office beschik je over de volgende functie-eisen en competenties:

  • Je bent minimaal een 16-jarige student.
  • Je bent van nature een echte gastheer/gastvrouw.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Het beheersen van de Engelse en Duitse taal is een pre.
  • Je bent zowel in de weekenden als in de vakanties en op feestdagen beschikbaar.
  • Je bent een echte duizendpoot en weet hierdoor bovengenoemde werkzaamheden efficiënt te combineren.

Informatie en sollicitatie

Het salaris is conform het wettelijk minimum loon. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, waarin je flexibel inzetbaar bent. Daarnaast heb je ook nog eens gratis toegang tot WILDLANDS en andere geselecteerde parken!

Voor meer vragen of informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Charlotte Braakman, Hoofd Front Office, via telefoonnummer 0591-690201.

Ben jij die spontane en gastgerichte medewerker, die passievol en flexibel is en die staat te springen om de functie van Hulpmedewerker Front Office te vervullen in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen?
Vul dan onderstaand formulier in. 

We kijken uit naar jouw reactie!

Aanmeldformulier bijbaan WILDLANDS