Hulpmedewerkers Retail M/V

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is op zoek naar Hulpmedewerkers Retail M/V die nog studeren en naast hun studie in een avontuurlijke omgeving iets bij willen verdienen bij WILDLANDS!

De werkzaamheden

WILDLANDS beschikt over diverse shops waar je als bezoeker een geweldige herinnering kunt aanschaffen van je unieke dag uit in ons park.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • het uitvoeren van kassa-, etalage- en schoonmaakwerkzaamheden;
  • bestellingen verwerken;
  • voorraad beheren.

Bovengenoemde werkzaamheden zijn slechts enkele voorbeelden van de vele taken die op de afdeling worden vervuld. Er heerst een informele sfeer, waar collega’s in een hecht teamverband samenwerken.

Functie-eisen

Als Medewerker Retail beschik je over de volgende functie-eisen en competenties:

  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Het beheersen van de Engelse en Duitse taal is een pre.
  • Je bent zowel in de weekenden als in de vakanties en op feestdagen beschikbaar.
  • Je bent een minimaal 16 jarige student. 

Informatie

Het salaris is conform het wettelijk minimum loon. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, waarin je flexibel inzetbaar bent. Tevens heb je ook nog eens gratis toegang tot WILDLANDS en andere geselecteerde parken!

Voor meer vragen of informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Janine Sloots en/of Jonien Vrielink, Coördinatoren Retail, via telefoonnummer 0591-690235/0591-690236. 

Ben jij die spontane en gastgerichte medewerker, die passievol en flexibel is en die staat te springen om de functie van Hulpmedewerker Retail te vervullen in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen?
Vul dan onderstaand formulier in!!

Wie weet word jij onze nieuwe collega!


Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aanmeldformulier bijbaan WILDLANDS