WILDdrèents

DRENTHE-WEEK BIJ WILDLANDS VAN 1 t/m 7 OKTOBER
In de week van 1 t/m 7 oktober 2018 is het WILDdrèents in WILDLANDS. Inwoners van Drenthe kunnen deze week voor slechts € 7,50 (opnieuw) kennis maken met WILDLANDS. Ben jij inwoner van Drenthe en heb je zin in een avontuurlijke, extra voordelige dag uit? Kom dan naar WILDLANDS en maak ‘gewoon’ in Drenthe een wereldreis in één dag.

Op trucksafari over de savanne en door de woestijn. Oog in oog staan met twee mini-olifantjes. Op poolexpeditie. Een Jungle Trail lopen hoog door de boomtoppen in het regenwoud. En hiervoor hoef je geen dure vakanties te boeken. Als Drent kun je dit praktisch in je eigen achtertuin beleven.

WILDLANDS is een trots Drents park en wij nodigen graag de mede-inwoners van Drenthe uit om het park tijdens WILDdrèents extra voordelig zelf te ervaren.

Let op: Er zijn een beperkt aantal kaarten per dag te beschikbaar en op = op. Koop dus snel je WILDdrèents entreetickets!

DATA

1 oktober tot en met 7 oktober 2018

TIJD

10:00 - 17:00 uur   

KOSTEN

€ 7,50 voor inwoners van Drenthe (3+ jaar)
Regulier tarief voor niet-inwoners van Drenthe
Gratis voor kinderen 0 t/m 2 jaar.

TICKETS

Koop uiterlijk 30 september 2018 je speciale WILDdrèents tickets.

Helaas is het niet meer mogelijk je WILDdrèents tickets te bestellen.

 

Voorwaarden

  • Alleen inwoners van Drenthe kunnen gebruik maken van het speciale WILDdrèents-tarief. Bij de entree van WILDLANDS wordt bij het scannen van je ticket tevens om bewijs dat je in Drenthe woont gevraagd. (Bijvoorbeeld legitimatie i.c.m. een aan jou geadresseerd poststuk);
  • Voor WILDdrèents koop je een dagticket. Je ticket is alleen geldig op de gekozen datum. Je gekochte ticket kun je niet inruilen voor een ticket op een andere dag;
  • Maximaal vijf tickets per bestelling.