Webshop Tickets & reserveren

Kom 1e of 2e Paasdag gezellig samen met vrienden en/of familie Pasen vieren in WILDLANDS! Maak je dag compleet door je dag te beginnen met een paasontbijt of af te sluiten met een paasmenu aan de rand van de Savanne.

Locatie: Momma's Restaurant
Wanneer: zondag 12 en maandag 13 april 2020
Tijd: paasontbijt 09:00 - 10:30 uur***
         paasmenu 17:30 - 19:00 uur***
Prijs: paasontbijt € 17,50 voor volwassenen en € 8,75 voor kinderen (3 t/m 9 jaar)*
          paasmenu € 12,50 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen (3 t/m 9 jaar)*
          kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee-eten.
Reserveren: reserveren is mogelijk tot en met 6 april 2020.

*Let op! De prijs is exclusief entree voor het park. Wil je overdag ook graag het park bezoeken en ben je geen abonnementhouder? Koop dan tickets inclusief entree. 

Paasontbijt

Begin de dag met een paasontbijt in Momma’s Restaurant en zie daarna de savannedieren de Savanne oprennen (10:15 uur***) terwijl een dierverzorger vertelt over de dieren. Het paasontbijt** bestaat uit een buffet met luxe brood zoals croissants, harde bolletjes, chocoladebroodjes, stol en suikerbrood, diverse kaassoorten, luxe vleeswaren, gerookte vissoorten, verschillende soorten zoet beleg, twee soorten fritata, gekookte eieren, kwark, muesli, vers fruit, melk, karnemelk, sinaasappelsap, appelsap, koffie, thee en een cadeautje voor de kinderen.

Paasmenu

Kom kijken hoe de savannedieren vanaf de uitgestrekte savanne naar binnen gaan (17:15 uur***) terwijl een dierverzorger interessante feiten en weetjes vertelt. Daarna kan je samen de dag afsluiten met het paasmenu in Momma’s Restaurant. Voor volwassenen bestaat het menu** uit een halve kip, friet met frietsaus, eiersalade en een frisdrank. Voor kinderen hebben we een kinderbox met kipnuggets, friet, Caprisun en een cadeautje.

**Je kan eventuele allergieën en/of dieetwensen doorgeven via reserveringen@wildlands.nl.
***Het is ongeveer 15 minuten lopen vanaf de entree naar de Savanne. De savannepresentatie is o.v.v. het weer. Bij slecht weer zullen er weinig tot geen dieren buiten zijn.