Tickets bestellen

WILDLANDS is in de zomer van 13 juli tot en met 25 augustus geopend van 10:00 tot 20:00 uur, de SummerNights starten om 16:00 uur. Geniet van een sfeervol avon(d)tuur in WILDLANDS!

Kosten

Voor niet-abonnementhouders: € 13,50* online en € 15,00 aan de kassa, entree vanaf 16:00 uur
Abonnementhouders: gratis

*vervalt bij betaald bezoek overdag

Tickets

Bestel je SummerNights tickets online met korting. Let op: SummerNights is van 13 juli t/m 25 augustus 2019 van 16:00 tot 20:00 uur. Download hier het dagprogramma 

Tickets zijn niet meer beschikbaar.

Wil je SummerNights combineren met een bezoek aan WILDLANDS overdag: koop dan een regulier dagticket. Het reguliere dagticket geeft zonder meerprijs recht op twee uurtjes extra WILDLANDS.

Tickets zijn niet meer beschikbaar.

 

WILDLANDS Summer Nights

Deze zomer kun je ook in de avond op avontuur in WILDLANDS tijdens SummerNights. Maak op een bijzondere manier kennis met Serenga! Geniet van een prachtig, ondergaande zon en beleef een avond vol onverwachte ontmoetingen met zomerse gerechten en tropische cocktails.

Dansen, eten en genieten

Ontdek het grillplein, dans samen op live muziek en geniet van een heerlijke barbecue bij Momma’s Restaurant. Rijd met een truck over de Savanne, waar je door de gracieuze giraffen wordt begroet. Trek verder langs de leeuwen op de Leeuwenberg en ontmoet de leeuwenwelpen. Sluit aan bij één van de interactieve dierenpresentaties en leer hoe dieren zich aanpassen aan de warme zomerdagen. Sluit de avond af bij het kampvuur waar je marshmallows en broodjes kan roosteren.