Stagiair(e) Technische Dienst (MBO niveau 4) M/V

  • Minimaal 4 dagen per week
  • Opleiding: Technische MBO opleiding op niveau 4

WILDLANDS is op zoek naar een Stagiair(e) Technische Dienst (MBO niveau 4) M/V die graag zijn/haar theoretische kennis in de praktijk wil brengen bij WILDLANDS!

De werkzaamheden

Als stagiair(e) van de afdeling Technische Dienst ondersteun je bij alle voorkomende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het meelopen met de collega’s in verschillende disciplines (elektrotechniek, installatietechniek, timmeren en voertuigen) en het ondersteunen bij technische werkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden in WILDLANDS en het ATLAS Theater. Je werkt dus voor en achter de schermen van onze belevingswerelden Jungola, Nortica, Serenga, Animazia en het ATLAS Theater.

Functie-eisen

Als stagiair(e) beschik je over de volgende functie-eisen en competenties:

  • Je volgt een technische MBO opleiding op niveau 4.   
  • Je kan goed zelfstandig werken en je bent punctueel.
  • Je denkt in mogelijkheden / je bent oplossingsgericht.
  • Je beschikt zowel over goede mondelinge als schriftelijke communicatie.
  • Je bent proactief.

Informatie en sollicitatie

Het betreft een meewerkstage. Voor deze stageplaats gaat onze voorkeur uit naar een stagiair(e) die rond  februari 2019 zou kunnen beginnen, voor een duur van minimaal drie maanden en minimaal 4 dagen per week. Voor meer vragen of informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Martijn Geertsema, Manager Technische Dienst, via m.geertsema@wildlands.nl.

Ben jij de enthousiaste en gastgerichte stagiair(e) die graag stage zou willen lopen bij WILDLANDS? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar peno@wildlands.nl, t.a.v. Martijn Geertsema.  

Wie weet word jij onze nieuwe stagiair(e)! Wij kijken uit naar jouw komst!