Vacature Kinderraad van Advies

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen zoekt naar kinderen die willen meedenken en –praten over hún ideeën om het park de leukste dierentuin van Nederland te maken. Tien kinderen met een sterke mening zullen vanaf 1 januari 2022 de tweede WILDLANDS Kinderraad van Advies vormen.

De eerste (en huidige) Kinderraad van Advies werd op woensdag 16 januari 2019 geïnstalleerd. Zij brainstormen in ieder geval vier keer per jaar met de directie over ontwikkelingen in en rondom het park en daarnaast zijn zij bij belangrijke gebeurtenissen aanwezig als vertegenwoordiging van alle kinderen. In de Kinderraad van 2021 zitten Yoran Gerth, Julia Warringa (voorzitter), Anouk Feringa, Jean-Julien Kroezenga, Stan Betting, Karlijn Hoving, Veerle Hoogstra en Elyse Bos. Karlijn Hoving en Stan Betting zullen ook in 2022 hun plekje in de Kinderraad behouden. Zij hebben de afgelopen drie jaar zeer actief meegedacht over verschillende thema’s binnen WILDLANDS, zoals het toevoegen van nieuwe dier(soort)en, duurzaamheid en educatie. Ook kunnen zij zelf onderwerpen op de agenda zetten, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van speciale verhogingen (opstapjes) voor kleinere bezoekers. Wil je hier meer over weten? Lees meer via https://www.wildlands.nl/kinderraad-van-advies
 
Kinderen die in aanmerking willen komen voor een plaats in de WILDLANDS Kinderraad van Advies dienen onder tussen de 8 en 13 jaar te zijn en in het bezit van een abonnement van WILDLANDS. Sollicitaties, op wat voor manier dan ook, moeten bij WILDLANDS binnen zijn vóór 10 oktober 2021 via kinderraad@wildlands.nl. Uiteraard zien we wel graag de naam, leeftijd, contactgegevens, motivatie én het abonnementsnummer in de sollicitatie terug.

De leukste, meest enthousiaste, grappigste of brutaalste sollicitaties worden uitgenodigd voor een gesprek en de acht kinderen die de beste indruk achterlaten zullen plaatsnemen in de Kinderraad. Uiteraard zal de huidige Kinderraad ook meehelpen bij het kiezen van hun opvolgers. Ook zijn zij op zaterdagmiddag 25 september 2021 op het park aanwezig voor een Meet en Greet en om vragen te beantwoorden!

Vraag stellen of wil je direct solliciteren? Dat kan via kinderraad@wildlands.nl