Tickets bestellen

Vattenfall winteractie 20/21

Vul hier uw actiecode in.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Kom deze winter naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. En extra voordelig. Een entreeticket kost slechts €17,50 per persoon.

 

Ontmoet al onze sterren achter de schermen!

Maandag 2 november start de tweede editie van WILDLANDS Backstage. Neem een kijkje achter de schermen in de dieetkeuken en bij de pluktuin. Zie waar de olifanten hun dagelijkse verzorgingstraining krijgen en breng een bezoek aan het winteronderkomen van de nijlpaarden. Vergeet niet even te gluren bij de waterfabriek en de living machine, hét duurzame hart van het park. Warm je lekker op in de overdekte jungle voor de schermen, waar je vanuit de boot de olifantenfamilie van wel heel dichtbij kunt bewonderen en ontdek de dwergoeistities, de kleinste aapjes ter wereld, in de vernieuwde Jungle Arena. Sta in het Poolstation onder water oog in oog met ijsberen en pinguïns test in het Sonar Station je kennis over walvissen. Ook hier zijn nieuwe diersoorten te spotten zoals de Siberische eekhoorns, stinkdieren en verderop watervogels zoals de buffelkopeenden, kuifzaagbekken en sneeuwganzen in Raccoon Creek. Na alle avonturen kunnen de jongste reizigers zich nog meer uitleven in het overdekte XL-speelparadijs.

Actie:

Extra voordelig op avontuur in WILDLANDS

Als klant van Vattenfall bezoek je WILDLANDS deze winter met een korting tot wel €10,00 per persoon! Een WILDLANDS entreeticket kost dan nog maar €17,50 per persoon (reguliere prijzen zijn: 10–64 jaar: €27,50, 3–9 jaar €23,00 en 65+ €26,00).

Voer bovenaan de pagina de unieke actiecode in en koop je voordelige entreetickets