Wie wint de WILDLANDS Foto van het Jaar 2021?

2022 is al een eindje op weg en de jury van de WILDLANDS Foto van de Week-verkiezing is nu op zoek naar de Foto van het Jaar 2021. Alle winnaars van de maand zijn uitgebreid bekeken en de volgende twee foto’s maken nog kans op de titel (tekst loopt door onder de foto):

Jurylid Hanneke Wijshake van WILDLANDS kiest voor de foto van Grads Heijne, uit Barger-Oosterveld: “Dit is de maandwinnaar van januari 2021, maar deze bijzondere foto van deze indrukwekkende krachtmeting tussen de twee olifantenstieren Timber en Einga-Tha bleef in mijn hoofd zitten. Wat een krachtige plaat, perfect getimed! Ik kon dan ook niet anders dan deze foto nomineren voor de Foto van het Jaar 2021”

(tekst loopt door onder de foto)

"Richard Elfrink uit Coevorden won met deze foto in de maand juli 2021”, zegt jurylid Kristian Elders namens de Emmer Courant. "Wat een feest is het om naar deze foto van de ijsbeer onder water te kijken! De foto is haarscherp, je hebt bij het kijken naar deze kiek het gevoel dat je met je vinger de luchtbellen kapot kan prikken. Ik vind deze nominatie voor de Foto van het Jaar 2021 dan ook volkomen terecht."

Stemmen op jouw favoriet kan via de WILDLANDS-Facebookpagina. Let op dat je dezelfde emoticon als op de foto van jouw voorkeur als stem aangeeft. Gewone likes (de duim) tellen niet mee als stem. Stemmen kan tot en met 17 januari 2022. De winnaar wint een jaarabonnement voor WILDLANDS.