Webshop Tickets & reserveren

WILDcampus | Bezoek WILDLANDS voor € 16,50 p.p.*

Zit jij op de basis- of middelbare school en staakt jouw docent ook? Kom dan op donderdag 30 of vrijdag 31 januari naar WILDLANDS. Naast korting op de entreetickets heeft WILDLANDS op deze dagen WILDcampus georganiseerd. Zo kun je op je vrije dag, toch nieuwe dingen leren! Heb jij altijd al een vraag willen stellen aan een dierverzorger, de dierenarts, diëtiste of directeur van WILDLANDS? Dan is dit je kans! 

Koop je tickets direct online

Bekijk het programma

*Kinderen krijgen alleen toegang tot het park onder begeleiding van een volwassene
*Toegang tot het park is alleen mogelijk met een geldig entreeticket
*Tickets zijn alleen geldig op 30 of 31 januari 2020
*Het WILDcampus programma is onder voorbehoud van wijzigingen

Job Stumpel – dierenarts

Dierenarts Job Stumpel is voor de dieren van WILDLANDS de meest akelige man in het park. Wat zij niet weten is dat de dierenarts juist superbelangrijk voor ze is! Want hoe weet je nou of een dier gezond is of moet bevallen of dat er een kies moet worden getrokken? Dierenarts Job vertelt je er alles over tijdens zijn spreekuur op WILDcampus.

Cora Berndt – diëtiste

Cora Berndt is de diëtiste van WILDLANDS. Zijn alle dieren van het park dan te zwaar? Nee, ze hoeven niet af te vallen, maar de voeding is wel heel belangrijk voor hun gezondheid! Maar hoe krijgen de giraffen bijvoorbeeld genoeg bladeren te eten, terwijl er in de winter geen blad meer aan de bomen zit? En kunnen zij ook iets anders eten dan bladeren? Eten alle apen alleen maar bananen? Welke vraag je ook hebt over het eten van onze dieren, Cora kan deze tijdens WILDcampus beantwoorden.

Erik van Engelen – directeur

Hoe ziet de dag van een dierentuindirecteur eruit? Moet je als dierentuindirecteur ook alles weten over de dieren? En welke opleiding moet je hebben afgerond als je een dierentuin wil runnen? Ook WILDLANDS-directeur Erik van Engelen is gastspreker tijdens WILDcampus en hij is razend benieuwd naar al jouw vragen!

Wanda Veenendaal – dierverzorgster

Dierverzorgster Wanda Veenendaal kun je kennen van de ijsberen- en pinguïnpresentaties, maar zij werkt in WILDLANDS ook met de olifanten, de leeuwen en met de wasberen. Waarom is zij ooit dierverzorger geworden en wat vindt zij het leukst aan haar werk? Tijdens WILDcampus kun jij het aan haar vragen.

Zeeleeuwenpresentatie

Het trainen van zeeleeuwen is een vorm van verrijking. De zeeleeuw is leergierig, intelligent en speels. Vraag alles over het trainen van de zeeleeuwen en de link tussen het trainen en het verzorgen van deze dieren tijdens WILDcampus.