WILDLANDS Foto van het Jaar 2020

2021 is al een eindje op weg en de jury van de WILDLANDS Foto van de Week-verkiezing is nu op zoek naar de Foto van het Jaar 2020. Alle winnaars van de maand zijn uitgebreid bekeken en de volgende twee foto’s maken nog kans op de titel:

"Ik ga voor deze foto van André Huser uit Klazienaveen ", zegt jurylid Kristian Elders namens de Emmer Courant. "Deze impalabok op de savanne in WILDLANDS ligt er zo relaxt bij en dan het vrouwtje grazend op de achtergrond. De Klazienavener heeft tijdens het maken van de foto prachtig met scherpte en diepte gespeeld, waardoor hij ons in september direct al opviel. Ik vind deze nominatie voor de Foto van het Jaar 2020 dan ook volkomen terecht."

Jurylid Hanneke Wijshake van WILDLANDS kiest voor de foto van Esther Leeraar, uit Midwolda: “Ik kon niet anders dan deze foto nomineren voor de Foto van het Jaar 2020. De kleuren, de kracht die de leeuwinnen uitstralen: het moment van het nemen van deze foto is niet alleen goed getimed, ook de compositie is prachtig! Dit is zo'n winnende weekfoto die in mijn hoofd is blijven zitten.” 

Stemmen op jouw favoriet kan op de poll op de WILDLANDS-Facebookpagina. Stemmen kan tot en met 24 januari 2021. De winnaar wint een jaarabonnement voor WILDLANDS.