WILDLANDS het Leukste Uitje van Nederland 2022?

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen maakt opnieuw kans op de titel het Leukste Uitje van Nederland, ditmaal voor het jaar 2022. Dit is een publieksprijs namens het Land van ANWB en hun leden. De wedstrijd wordt gezien als de belangrijkste jaarlijkse toeristische verkiezing van Nederland.

De beoordeling is aan de hand van criteria zoals gastvrijheid, sfeer, aanbod en prijs/ kwaliteitverhouding. Omdat WILDLANDS is genomineerd voor de landelijke prijs is het park uitgesloten voor de nominatie van het leukste provinciale uitje. WILDLANDS is sinds de opening van het park elk jaar één van de genomineerden voor de titel het Leukste Uitje van Nederland. En begin dit jaar kreeg het park de bronzen (derde) plaats voor 2021: deze titel draagt het park dit jaar. Dit is de eerste keer dat WILDLANDS een prijs in de wacht wist te slepen. Directeur Erik van Engelen is uiteraard blij met de waardering van de ANWB-leden en het publiek: ‘Wij doen er alles aan om het meest avontuurlijke dierenpark te zijn. Nergens kun je de dieren zo beleven als in WILDLANDS. Dat we voor 2021 in de top 3 van het Leukste Uitje van Nederland zijn geëindigd, bevestigt dat we in 2020 goede keuzes hebben gemaakt. Er zijn veel parkverbeteringen doorgevoerd. Het winnen van de bronzen award voelt als een kroon op ons werk en waardering van onze fans.

Er kan dit keer tot en met 31 oktober 2021 gestemd worden en de winnaar van Het Leukste Uitje 2022 wordt begin 2022 bekend gemaakt. WILDLANDS hoopt de top 3-positie vast te kunnen houden. Directeur Erik van Engelen: ‘WILDLANDS stond aan het begin van de corona-crisis in de top 3 van de meest gemiste landelijke uitjes en we zien de bezoekerswaarderingen door de gewonnen award en op bijvoorbeeld waarderingssite Zoover nog steeds stijgen. Dat we nu ook weer in de race zijn voor deze titel van de ANWB, maakt ons trots. We bestaan dit jaar 5 jaar en dat proberen we, met in achtneming van alle maatregelen, met onze bezoekers en trouwe fans te vieren. Daarnaast blijft het park voortdurend in ontwikkeling; we hopen dat onze achterban dat waardeert en ook dit jaar weer op ons stemt!’

Er kan op het park gestemd worden via www.stemopwildlands.nl