Win een WILDcamp

WILDLANDS bestaat in maart 2021 al 5 jaar! Dit jubileum willen we graag samen met jullie vieren. Daarom hebben we o.a. een leuke winactie bedacht waarbij je een unieke overnachting in WILDLANDS tijdens een WILDcamp kunt winnen. Tot en met 18 maart gaan wij op zoek naar 5 winnaars die  WILDLANDS op deze bijzondere manier mogen beleven.

Naar wie zijn we op zoek? 

In WILDLANDS draait het allemaal om natuur, de dieren en belevenissen waar je nog lang van nageniet. Daarom gaan wij op zoek naar avonturiers die hun meest mooie ervaring met een dier met ons willen delen. Liefde voor de dieren, daar gaat het ons om. En dat kan bijvoorbeeld een mooie dierbelevenis zijn tijdens een reis of het kan over je eigen huisdier gaan. Onderaan deze pagina vind je een aantal voorbeelden van bijzondere dierverhalen.

Hoe kun je meedoen?

Schrijf een kort verhaal over jouw bijzondere ervaring met een dier van ongeveer 75-100 woorden (PDF of Word-bestand). Stuur dit verhaal naar ons, het liefst met een foto (JPG, PNG, GIF), via het aanmeldformulier. Vergeet niet om je volledige naam, leeftijd, adresgegevens en een telefoonnummer te vermelden.

Voorwaarden:

Bekijk de winnaars *

*De 5 winnaars zijn geselecteerd. Je kunt niet meer meedoen met de winactie.