Congressen

WILDLANDS is een weergaloos dierenpark met een state-of-the-art ATLAS Theater annex congreslocatie. De unieke combinatie van natuur, attracties en entertainment biedt fantastische mogelijkheden voor het organiseren van uw congres. Met techniek en horeca in eigen huis kunnen wij uw evenement op maat verzorgen.

Congresruimtes

Onze multifunctionele zalen zijn voorzien van alle moderne (communicatie-) faciliteiten en bieden ruimte voor groepen tot ruim 800 personen. De twee moderne en ruime theaterzalen zijn uitermate geschikt om een groot publiek toe te spreken. Voor interactieve lezingen en workshops zijn er zeven congreszalen. Voor recepties, diners en feesten creëren wij in een handomdraai ruimte voor groepen tot wel 4.000 personen.

Culinair genieten

Wij verzorgen horeca en catering naar wens. Onze chefkok verzorgt met zijn team heerlijke, huisgemaakte gerechten met verse ingrediënten. Naast de horecafaciliteiten in het theater, hebben wij twee sfeervolle restaurantlocaties in de jungle en naast de savanne.

Uniek congresprogramma

Van jungletocht, safaritocht over de savanne tot poolexpeditie. Maak uw event compleet met dierpresentaties, attracties (waaronder achtbaan Tweestryd), voorstellingen of een spannende (avond)expeditie met een gids langs de meest bijzondere plekken van het park. 

Meer informatie

Ons professionele team medewerkers staat voor u klaar om uw congres of evenement tot een succes te maken. Neem voor meer informatie contact op met onze accountmanager Zakelijke Markt.