Congres, seminar of symposium

Het is mogelijk; een wereldreis maken tijdens een congres, seminar of symposium. WILDLANDS en het ATLAS Theater bieden een unieke setting voor een congresdag. Zet jouw sprekers in de spotlights op het podium van één van onze twee theaterzalen en laat de deelnemers vervolgens de zinnen verzetten tijdens een wandeling langs de dieren naar één van de break-out sessies in het park. Combineer dit met de modern ingerichte foyers als cateringruimte en een plek voor een informatiemarkt. Sluit het congres af met een borrel of diner aan de rand van de Savanne of in de groene schemer van de jungle.

Unieke congreslocatie

WILDLANDS en het ATLAS Theater hebben een divers aanbod met locaties voor een congres. Zo beschikt WILDLANDS over twee theaters, tien vaste locaties voor break-out sessies, een evenemententerrein en twee restaurants. Daarnaast beschikt het stadstheater over twee theaterzalen inclusief foyer, zeven vergaderruimtes en een restaurant. De zalen zijn variërend in sfeer en grootte en zijn voorzien van alle moderne (communicatie)faciliteiten. Hierdoor is er voor iedere break-out sessie een geschikte ruimte te vinden.

Bekijk de verschillende ruimtes

Uniek congresprogramma tussen de dieren

We denken graag mee over het totaalconcept van jouw congres. Van horeca tot techniek en van entertainment tot aankleding. Ook WILDLANDS kan worden betrokken in het programma door middel van educatieve activiteiten zoals een lezing of presentatie door één van onze medewerkers. Het congres is pas echt compleet met een (avond)expeditie door onze dierverzorgers langs de meest bijzondere plekken van het park.

Bekijk de WILDLANDS activiteiten