Locaties

Vergader- en congreslocaties

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is een weergaloos dierenpark met een state-of-the-art ATLAS Theater annex congreslocatie. Het theater bevindt zich in het entreegebouw van WILDLANDS en heeft een grote schouwburgzaal en een kleinere, multifunctionele vlakke vloer zaal. Deze twee zalen zijn digitaal met elkaar te verbinden waardoor er, ook in de anderhalvemeter samenleving, plek is voor een plenair publiek tot 130 personen. Door de grote glazen wanden in de fraaie foyers hebben gasten een prachtig uitzicht op het Raadhuisplein en WILDLANDS. De 7 vergaderzalen zijn voorzien van alle multimediale faciliteiten. In het Theater Restaurant kan heerlijk worden geluncht en gedineerd. 
 
Bovenstaande is gebasseerd op de anderhalve meter maatregelen.
 

Horecalocaties WILDLANDS

Eten met uitzicht op stoeiende olifanten of rondtrekkende giraffes: in WILDLANDS kan het. En met zo’n uitzicht is het niet gek dat het eten soms koud wordt! WILDLANDS heeft twee grote restaurants op bijzondere locaties: Rimbula Restaurant in Jungola en Momma’s Restaurant in Serenga.
 

Rimbula Restaurant

In het oerwoud van Rimbula, op loopafstand van de rivier, staat een groepje paalwoningen bij elkaar. Hier kunnen reizigers even op adem komen. De foodmarket biedt een brede keus aan gerechten, van pasta en pannenkoek tot soep met vers belegde broodjes. Wie zin heeft in koffie met iets lekkers, kan terecht in de Koffiecorner met verschillende soorten gebak. Het grote terras biedt uitzicht op de olifanten. Waar vind je dat?! Het tentenkamp naast Rimbula en de zaal achterin de foodmarket zijn overigens ook te boeken voor feesten en bijeenkomsten.
 

Momma’s Restaurant

Op het eerste oog lijkt het een rij grote en kleine bouwwerken in verschillende stijlen en kleuren, maar als je dichterbij komt zie je dat het een restaurant is. Bij Momma’s Restaurant – pal naast de Bavianenarena – kun je terecht voor diverse burgers, maar ook voor menu’s, broodjes pulled pork en pulled chicken, soft ijs, frisdrank en natuurlijk koffie. Het royale, deels overdekte terras biedt uitzicht over de savanne. Momma’s Restaurant is te boeken voor feesten en bijeenkomsten. Op de  speelplaats naast het terras kunnen kinderen de giraffen water geven en graven naar verborgen schatten in het zand.