Locaties WILDLANDS

Vergader- en restaurant locaties

WILDLANDS is een weergaloos en avontuurlijk dierenpark. Op het park zijn verschillende locaties welke bij uitstek geschikt zijn voor een zakelijk evenement. 

Momma's Restaurant

Momma's Restaurant is prachtig gelegen aan de rand van de Savanne. Het uitgestrekte terras leent zich uitstekend voor een informele barbecue met een prachtig uitzicht. Zo geniet je van de gracieuze giraffes en de robuuste neushoorns terwijl onze chef-kok een heerlijke maaltijd bereidt. De mooiste zonsondergangen beleef je vanaf deze unieke plek. Het restaurant zelf beschikt over twee zalen. De achterzaal is exclusief te reserveren voor besloten evenementen zoals vergaderingen en lunches, de voorzaal na sluitingstijd van het park. 

Rimbula Restaurant

Rimbula is met 18.000 m2 de grootste overdekte jungle in een dierentuin ter wereld en tevens het thuis van de olifanten, ringstaartmaki's, gibbons, slingerapen en een enorme verzameling aan tropische vogels. In Rimbula vind je tevens Rimbula Restaurant. Dit prachtige restaurant heeft een groot terras waar het, dankzij de ligging in de kas, nooit regent en altijd terrasweer is. Hierdoor is het de perfecte plek voor een kerstdiner of nieuwjaarsborrel. De achterste zaal van het restaurant is overdag exclusief te boeken voor besloten vergaderingen of lunches. Na sluitingstijd is het hele restaurant inclusief terras exclusief beschikbaar voor besloten. 

Arctic Science Lab

Het Arctic Science Lab is een gloednieuwe vergaderlocatie in het hart van Nortica, de wereld van de ijzige kou. De multifunctionele vergaderruimte is van alle moderne faciliteiten voorzien. Tevens heeft de ruimte een grote aquariumwand waar noordzeedieren leven. Een gethematiseerdere ruimte is er niet! Tijdens de pauzes van een intensieve vergaderdag kun je gemakkelijk inspiratie op doen bij de Ijsberen en Pinguïns.

Kifaru Ranger Station

Kifaru Ranger Station is tevens een gloednieuw stukje park welke gebouwd is op een 'schiereiland' in de savanne. Hierdoor wordt deze locatie voor 80% omringd door de Savanne dieren. Dankzij de hogere ligging sta je op het balkon van de lodge oog in oog met de Giraffen. Deze knusse en unieke locatie leent zich uitstekend voor een compacte heisessie of MT-vergadering. 

Aanvraagformulier