Online kerstgroet & borrel

Online kerstgroet & borrel
Hoe verras jij je werknemers en relaties dit jaar met de feestdagen? Willen jullie samen zijn, maar op een veilige afstand? Dan hebben wij een bijzondere én persoonlijke manier bedacht om dit jaar toch samen met je werknemers en relaties kerst te vieren.

Persoonlijke videoboodschap
Onze collega’s van het ATLAS Theater hebben een theaterzaal omgetoverd tot een sfeervol kerstdecor. Hier kun je live of met een video iedereen online fijne feestdagen wensen met een persoonlijke kerstboodschap. Het is dé perfecte manier om in deze bijzondere (corona)tijd je waardering naar je medewerkers en relaties uit te spreken en het jaar met een mooie boodschap af te sluiten.

Online kerstborrel met entertainment
Wil je meer dan alleen een videoboodschap en dit jaar echt iets uniek doen met je kerst- of nieuwjaarsborrel? Stream je feest interactief vanuit het sfeervolle kerstdecor! Op deze manier breng je iedereen op een veilige manier toch nog gezellig samen. We maken het online bedrijfsfeest volledig op maat met een activiteit en/of entertainment die bij jouw bedrijf passen.

Contact
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Judith Berends of Manon Möhlmann +(0)591 850 866 of zakelijk@wildlands.nl.