Vergaderen

Het is mogelijk: een wereldreis maken tijdens een intensieve dag vergaderen. WILDLANDS biedt een unieke setting voor je bijeenkomst. Even de zinnen verzetten in een heel andere, inspirerende wereld. Pauzeer aan de rand van de Savanne, op het terras bij de ijsberen of in de groene schemer van de jungle en begin met ruimte voor nieuwe ideeën aan de volgende vergadersessie.

Volledig verzorgd vergaderen; maak je alleen druk om de inhoud van de vergadering, wij regelen de rest.

WILDLANDS heeft een divers aanbod met locaties voor jouw vergadering, workshop of training. De vergaderzalen zijn variërend in sfeer en grootte en voorzien van moderne (communicatie)faciliteiten. Hierdoor is er altijd een geschikte ruimte te vinden die past bij de bijeenkomst.

Om de vergadering compleet te maken bieden wij verschillende vergaderarrangementen aan. De arrangementen variëren van 2 tot 12 uur en zijn inclusief onbeperkt koffie en thee, diverse kleine tussendoortjes, verschillende soorten fruitwater, zaalhuur en uiteraard parkbezoek. Afhankelijk van het arrangement is een heerlijke lunch, pauzelekkernij en/of diner inbegrepen op een bijzondere locatie in het park.

Bekijk de verschillende ruimtes

Take a break

Tijdens de bijeenkomst mag een unieke WILDLANDS activiteit natuurlijk niet ontbreken. Wil je aandacht besteden aan een specifiek thema? Kies bijvoorbeeld voor een lezing door één van onze experts of boek een uniek kijkje achter de schermen.

Bekijk de WILDLANDS activiteiten