Winterarrangementen

Met je collega’s en zakelijke relaties het jaar feestelijk afsluiten of aftrappen op een bijzondere en sfeervolle locatie? Hoe koud het buiten ook is, in WILDLANDS kun je samen uitgebreid eten en borrelen in tropische sferen midden in de jungle. Proost op de toekomst met uitzicht op de Olifantenvallei en met de tropische vogels en fluitende kikkers als achtergrondkoor.

Geniet samen van een hapje en een drankje tijdens één van onze winterarrangementen gecombineerd met een leuke activiteit voor een unieke twist. Zo eindig je het huidige en begin je het nieuwe jaar op een  onvergetelijke manier.

 

* Kijkje achter de schermen

Een uniek kijkje achter de schermen! Neem met een gids en een groep van maximaal 7 personen een kijkje in de olifanten- of nijlpaardenstal.

** Moordspel diner

Een moordspel is de perfecte combinatie van een gezellig avondje uit en een live ‘detective’. Samen met je collega’s ga je in teams proberen de zaak te kraken. Overleggen kan, scenario-denken moet, maar houd je oplossingen voor jezelf en jouw team. Er is een meesterbrein nodig. Dat van jou. No shit, Sherlock!

*** WILDLANDS Zoo Challenge

In een competitie door WILDLANDS nemen verschillende teams het tegen elkaar op. De Zoo Challenge is een interactieve tocht vol met vragen en opdrachten waarin de mens en dier centraal staan. Teambuilding in een bijzondere omgeving. Elk team wordt voorzien van een tablet met onze app. Hiermee vinden jullie de weg en verschijnen er steeds vragen en opdrachten op het scherm. Deze hebben betrekking op de dieren en hun leefomgeving die jullie tegenkomen tijdens de tocht. Maar ook ontdek je hoe weinig mens en dier soms van elkaar verschillen.

Meer informatie en reserveren 

De winterarrangementen zijn alleen te boeken in de periode november 2020 t/m februari 2021 en voor groepen vanaf 30 personen. Meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling Sales via zakelijk@wildlands.nl of +31 (0)591 850 866.

Prijzen zijn incl. btw, per persoon en geldig t/m 28 februari 2021.