Zakelijk

Een zakelijk evenement organiseren? Bij WILDLANDS zijn de mogelijkheden eindeloos. Met 3 gethematiseerde werelden en dito horecalocaties, theaters en vergaderruimtes zijn de mogelijkheden eindeloos. In het state-of-the-art ATLAS theater is een grote schouwburgzaal en een multifunctionele vlakke vloer zaal. Ook zijn hier 7, in grootte verschillende, vergaderzalen. Dankzij de samenwerking met het theater combineren we het avontuurlijke van het dierenpark met de moderne faciliteiten van het theater om zo elk evenement tot een succes te brengen. 

Dankzij hybride evenementen brengt WILDLANDS het avontuurlijke karakter bij je thuis of op kantoor. Waar je ook bent: de unieke combinatie van natuur, attracties en entertainment biedt fantastische mogelijkheden voor het organiseren van uw evenement.

WILDLANDS is weer genomineerd als evenementenlocatie door Meetings Awards! 
 

Al drie jaar op rij is WILDLANDS verkozen tot Beste Evenementenlocatie Regio Noord. In 2020 mocht WILDLANDS zelfs de landelijke titel mee naar huis nemen. En dit jaar is het park weer genomineerd en natuurlijk willen we graag winnen! Stem jij op WILDLANDS als beste evenementenlocatie? Breng hier je stem uit! 

Voor meer inspiratie kijk gerust eens rond of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze experts. 

 

Winnaar van de Meetings Award voor beste evenementenlocatie van regio Noord in 2018 en 2019.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Zakelijke evenementen of vul onderstaand formulier in.

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?