Zakelijk

Op zoek naar een naar een unieke en inspirerende evenementenlocatie in Drenthe? Bij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen kun je terecht voor zakelijke evenementen zoals een bedrijfsfeest, klantendag, jubileumviering, vergadering, congres, seminar en teambuildingsdag. Wat het doel van je evenement ook is, bij WILDLANDS zorgen we gegarandeerd voor een blijvende herinnering. Met techniek en horeca in huis kunnen wij een evenement op maat verzorgen.

WILDLANDS opnieuw uitgeroepen tot beste evenementenlocatie van het jaar door Meetings Awards! 

Al vier jaar op rij is WILDLANDS verkozen tot Beste Evenementenlocatie Regio Noord. In 2020 en 2021 mocht WILDLANDS zelfs de landelijke titel mee naar huis nemen. 

Voor meer inspiratie kijk gerust rond op onze website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee om jouw evenement of bijeenkomst samen tot een succes te maken. Wij zijn bereikbaar via 0591 850 866 of stuur een mail naar zakelijk@wildlands.nl.

 

 

Winnaar van de Meetings Award voor beste evenementenlocatie van regio Noord in 2018 en 2019, en nationaal winnaar in 2020 (goud) en 2021 (zilver).