WILDLANDS beste evenementenlocatie van Nederland

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en het ATLAS Theater zijn uitgeroepen tot Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2023 door Meetings Awards. Deze award is een publieksprijs voor evenementenlocaties en organisaties in Nederland. De organisatie is in handen van het vaktijdschrift voor zakelijke bijeenkomsten: MEETINGS. WILDLANDS en het ATLAS Theater kregen eerder dit jaar te horen dat de titel voor Beste Evenementenlocatie van het jaar 2023 Regio Noord al in bezit was. Gistermiddag werd op Landgoed ISVW in Leusden de landelijke en regionale award uitgereikt.

Het is de tweede keer dat WILDLANDS en het Atlas Theater deze landelijke prijs in de wacht slepen: ook in 2020 ging de award mee naar Emmen. Dit jaar viel vooral de gastvrijheid en behulpzaamheid van het personeel in positieve zin op.

WILDLANDS-directeur Julius Minnaar is erg trots op de prijs. “We kijken als dierenpark terug op een prachtig jaar met vele hoogtepunten over 2023. Deze award bekroond dat we niet alleen een ontspannen dagje uit bieden, maar ook voor bezoekers op zakelijk vlak een unieke en inspirerende omgeving zijn.” In 2024 staat WILDLANDS, het theater én Emmen ook een mooi evenement te wachten: “Uiteraard verheugen we ons op de komst van de koning, zijn gezin en de koninklijke familie op Koningsdag 2024 in Emmen. We maken van dit grootste evenement met elkaar een dag om nooit te vergeten.”  

Accountmanager Yvonne Olthof en Sales Support Amber Hazelaar namen zowel de nationale als de regio-award namens WILDLANDS en het ATLAS Theater in ontvangst in Leusden: