Route, parkeren & OV

WILDLANDS
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen

(Let op: het navigatieadres voor parkeerterrein P-Zuid van Q-Park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen).

Met de auto naar WILDLANDS

WILDLANDS is via de A37, de N381 en de N34 bereikbaar met de auto.

Parkeren 

WILDLANDS beschikt niet over een eigen parkeerterrein. Er zijn echter voldoende parkeerplaatsen in de nabije omgeving van het park. Meer informatie over de parkeerterreinen en de tarieven zijn te vinden op de websites van respectievelijk Q-Park en de gemeente Emmen.

Via de website van Q-Park kun je vooraf je parkeerticket reserveren met €1,- korting. Houd bij grote drukte de (digitale) verwijsborden voor P-WILDLANDS aan, via de navigatie naar Ermerweg 28. Heb je geparkeerd op dit Q-Park terrein? Dan kun je ook vooraf al je parkeerticket afrekenen, dat scheelt een wachtrij voor de betaalautomaat aan het einde van je dagje uit!  

Parkeren mindervaliden

De dichtsbijzijnde parkeerplekken voor mindervaliden zijn te vinden in de parkeergarage Willinkplein. Deze bevinden zich dichtbij de lift. Tevens beschikt Q-Park over 15 mindervaliden parkeerplaatsen. Het is ook mogelijk om in- en uit te stappen bij de taxistandplaats op de Vreding. 

Openbaar vervoer

WILDLANDS is uitstekend bereikbaar met bus of trein. Vanaf het NS-station Emmen loop je in ongeveer 15 minuten naar het park. Vanaf het NS-station Emmen kan je ook met de bus naar halte Centrum-Emmen (2 haltes) met bus 3, 4, 21 of 44. Vanaf hier is het nog maar een paar minuten wandelen tot aan de ingang van WILDLANDS.

In de bussen van Qbuzz mogen per volwassene die met OV-chipkaart of Eurokaartje reist, drie kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee. Kinderen t/m 3 jaar reizen altijd gratis.