Abonnementen informatie

De hele dag of af en toe een uurtje: met een abonnement kun je onbeperkt genieten van de avontuurlijke werelden van WILDLANDS. Een abonnement is een voordelige keuze als je vaker in WILDLANDS op avontuur wilt gaan.

Abonnement Per maand*  Per jaar
Baby (0 - 2 jaar) Gratis Gratis
Kinderen (3 - 17 jaar) € 4,25 € 44,50
Volwassenen € 6,50 € 69,50**


Abonnement afsluiten

Betaal per maand (incasso abonnement)

*Het abonnement met maandelijkse betalingen loopt na het eerste jaar automatisch door voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één kalendermaand.
**Personen van 65 jaar en ouder krijgen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs aan de kassa een korting van 5 euro op hun abonnement.

Als WILDLANDS-abonnementhouder geniet je van extra veel voordeel, zoals:

Alle voordelen bekijken

WILDLANDS Combi Pas

Bij aanschaf van een WILDLANDS Combi Pas wordt automatisch de meest voordelige prijs voor jou berekend. Zo kun je samen onbeperkt op avontuur gaan om de werelden van WILDLANDS verder te ontdekken. Let op: helaas is het op dit moment niet mogelijk om de WILDLANDS Combi Pas online aan te schaffen. Je kunt de pas tijdelijk alleen verkrijgen aan de Informatiebalie bij de ingang van het park.

WILDLANDS Combi Pas Per jaar
1 volwassene en 1 kind € 110,00
1 volwassene en 2 kinderen € 150,50
 
  • Je kunt de WILDLAND Combi Pas uitbreiden met bovenstaande WILDLANDS Passen. Vanaf het 3e kind betaal je €22,25 per jaar. 
  • Het kinderabonnement is geldig voor kinderen van 3 t/m 17 jaar. Kinderen van 0 t/m 2 jaar mogen gratis het park bezoeken.
  • Een WILDLANDS Combi Pas kan alleen worden afgesloten met een betaling per jaar, het is helaas niet mogelijk om voor dit type abonnement een maandelijkse incasso af te sluiten.

WILDLANDS Opa of Oma Pas

Ga samen met je kleinkinderen op avontuur met een WILDLANDS Opa of Oma Pas! Dit is een voordelige keuze als je vaker met een aantal kleinkinderen WILDLANDS wilt bezoeken. De abonnementspassen voor de kleinkinderen staan niet op naam en kunnen dus voor alle kleinkinderen gebruikt worden. Vraag bij de Informatiebalie of een WILDLANDS Opa of Oma Pas bij jou past. Alleen verkrijgbaar aan de Informatiebalie bij de ingang van het park.

  Per jaar  
WILDLANDS Opa of Oma Pas + 1 kleinkind € 110,-
Extra kleinkind abonnement € 44,50
   

De kinderen mogen alleen mee in combinatie met opa of oma. De passen van de kinderen zijn geen zelfstandig toegangsbewijs. Het kinderabonnement is niet persoonsgebonden en kan dus voor alle kleinkinderen gebruikt worden. Wel dient tijdens het bezoek ieder kleinkind een geldige abonnementspas bij zich te hebben.

Abonnement verlengen

Zien we jou ook komend jaar weer terug als abonnementhouder van WILDLANDS? Je kunt je abonnement eenvoudig online verlengen. Benieuwd naar de einddatum van je abonnement? Log hieronder in.

Bekijk of verleng je abonnement