Abonnementen informatie

De hele dag of af en toe een uurtje: met een abonnement kun je onbeperkt genieten van de avontuurlijke werelden van WILDLANDS. Een abonnement is een voordelige keuze als je vaker in WILDLANDS op avontuur wilt gaan.

Abonnement Per maand*  Per jaar
0 - 2 jaar Gratis Gratis
3 - 17 jaar € 3,75 € 40,00
18 - 64 jaar € 6,00 € 65,00
65+ jaar € 5,50 € 60,00


Abonnement afsluiten

Betaal per maand (incasso abonnement)

*Het abonnement met maandelijkse betalingen loopt na het eerste jaar automatisch door voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één kalendermaand.

Als WILDLANDS-abonnementhouder geniet je van extra veel voordeel, zoals:

Alle voordelen bekijken

Voordeelabonnementen

Of je nu voor een kind en twee volwassenen een abonnement afsluit, of een volwassenen en vier kinderen. Bij aanschaf van een voordeelabonnement wordt automatisch de beste prijs voor je berekend. Zo kun je samen onbeperkt op avontuur gaan om de werelden van WILDLANDS verder te ontdekken.

Voordeelabonnement Per jaar
1 volwassene en 1 kind  € 104,00
1 volwassene en 2 t/m 4 kinderen € 143,00
2 volwassene en 1 kind € 169,00
2 volwassenen en 2 t/m 4 kinderen € 198,00
 
  • Je kunt de voordeelabonnementen uitbreiden met bovenstaande WILDLANDS abonnementen.
  • Het kinderabonnement is geldig voor kinderen van 3 t/m 17 jaar. Kinderen van 0 t/m 2 jaar mogen gratis het park bezoeken.
  • Het voordeelabonnement kan alleen worden afgesloten met een betaling per jaar, het is helaas niet mogelijk om voor dit type abonnement een maandelijkse incasso af te sluiten.

Bereken de beste prijs

Opa en/of oma abonnementen

Ga samen met je kleinkinderen op avontuur met onze nieuwe opa en oma abonnementen! Een opa en/of oma abonnement is een voordelige keuze als je vaker met een aantal kleinkinderen WILDLANDS wilt bezoeken. De abonnementspassen voor de kleinkinderen staan niet op naam en kunnen dus voor alle kleinkinderen gebruikt worden. Vraag bij de Informatiebalie of een opa en/of oma abonnement bij jou past. Opa en/of oma abonnementen zijn alleen verkrijgbaar aan de Informatiebalie bij de ingang van het park.

  Abonnement  
Opa en oma abonnement € 65,00 p.p.
Kleinkind abonnement € 40,00 p.st.
   

De kinderen mogen alleen mee in combinatie met opa of oma. De passen van de kinderen zijn geen zelfstandig toegangsbewijs. Het kinderabonnement is niet persoonsgebonden en kan dus voor alle kleinkinderen gebruikt worden. Wel dient tijdens het bezoek ieder kleinkind een geldige abonnementspas bij zich te hebben.

Abonnement verlengen

Zien we jou ook komend jaar weer terug als abonnementhouder van WILDLANDS? Je kunt je abonnement eenvoudig online verlengen. Benieuwd naar de einddatum van je abonnement? Log hieronder in.

Bekijk of verleng je abonnement