Webshop Tickets & reserveren

Data

23 december 2022 t/m 8 januari 2023 van 17.00 tot 21.00 uur.
M.u.v. 31 december en 1 januari.

Entree
€15,00 per persoon (kassaprijs: €17,50), gratis voor abonnementhouders. Met een dagticket heb je op dezelfde dag ook toegang tot WILDnights.

Tickets

Om iedereen de beste beleving te laten ervaren, geldt een maximum aantal bezoekers per avond. Bestel daarom snel je tickets, want vol = vol!


Bestel hier je ticket(s)

Abonnement

Met een abonnement heb je gratis toegang tot WILDnights. Let op: i.v.m. verwachte drukte is reserveren noodzakelijk. Vol = vol!


Reserveer je bezoek

grootser en mysterieuzer

Eindelijk kan je de magie van WILDnights weer ontdekken. Sinds drie jaar is WILDLANDS in de kerstvakantie ook weer ’s avonds open. Twee weken lang toveren we het park met een speciale route om tot een mysterieuze en sprookjesachtig verlichte wereld. Dit jaar groter dan voorheen: met nieuwe shows en de indrukwekkende licht- en lasershow op het vernieuwde Mondiala Plein. Zorg dat je erbij bent!

avond vol onverwachte ontmoetingen

Tijdens WILDnights struin je door de sprookjesachtig verlichte jungle, vaar je in de schemer van de avond over Rimbula River en klauter in het donker door de toppen van het regenwoud. Warm jezelf op bij het kampvuur terwijl je marshmallows roostert en zing mee met de muziek spelende goudzoekers. Maak een extra spannende rit in het donker in achtbaan Tweestryd en geniet op het Afrikaanse Food- en Giftplein in het Dogondorp van de lekkerste hapjes en drankjes.

spectaculaire fonteinshow

Nieuw dit jaar is de spectaculaire fonteinshow met waterprojectie bij de Savanne. Voorzien van verlichting en special effects ontstaat er over de totale lengte van de Leeuwensteiger een schouwspel van water, licht en muziek. De fonteinen kunnen maar liefst tot twintig meter hoog komen. Deze spectaculaire fonteinshow mag je absoluut niet missen!

Smullen op de foodpleinen

Een hongerige maag of gewoon lekkere trek? Met WILDnights zijn er verdeeld over het park ruim twintig eetkraampjes te vinden. Van poké bowls, sushi en saté in de tropische kas Rimbula tot chocomelspecials, kaiserschmarrn en warme stroopwafels tussen de besneeuwde kerstbomen op het Mondiala Plein en het Poolstation. Ook in het Afrikaanse Dogondorp en bij achtbaan Tweestryd is het genieten: snert, stamppot, glühwein en poffertjes. En voor vleesliefhebbers staat er een BBQ-smoker.

dieren in de nacht

Tijdens WILDnights is er een speciale route uitgezet in Jungola, Serenga en Nortica. Sommige dieren beginnen aan hun nachtrust en zijn niet te zien, maar veel soorten blijven gewoon in hun leefgebied. Ontdek olifanten in het donkere oerwoud, zie kamelen en onagers sjokken onder de sterrenhemel of probeer de ijsberen te spotten in de baai. Tijdens WILDnights ontdek je de dieren in de nacht.