Tickets bestellen

Data

21 december 2019 t/m 5 januari 2020*

*m.u.v. 25 en 31 december 2019 en 1 januari 2020

Tijd

16:00 - 21:00 uur

Kosten

Voor niet-abonnementhouders**:
€ 15,00 online, entree vanaf 16:00 uur
€ 17,50 aan de kassa, entree vanaf 16:00 uur

**vervalt bij betaald bezoek overdag

 

Avondexpeditie vol onverwachte ontmoetingen

Struin door de sprookjesachtig verlichte jungle, vaar in de schemer van de avond over Rimbula River en klauter in het donker door de toppen van het regenwoud. Warm jezelf op bij het kampvuur terwijl je marshmallows roostert en zing mee met de muziek spelende goudzoekers. Beleef bij de Nijlpaardenpoel een spetterende waterorgelshow en sluit je avond af met een kleurrijke licht- en lasershow op het Kompasplein.

Vriendenticket abonnementhouders

WILDnights is gratis te bezoeken voor abonnementhouders. Iedere abonnementhouder mag vijf vrienden meenemen naar WILDnights voor slechts € 9,95 p.p. (i.p.v. € 17,50). Je koopt deze voordelige tickets aan de kassa op vertoon van je abonnement.

Let op

Tijdens WILDnights is er een speciale route uitgezet in Jungola, Animazia en delen van Serenga en Nortica. De overige gebieden van deze werelden zijn tijdens deze avonden niet toegankelijk. Het dag-nachtritme van de dieren is tijdens WILDnights niet anders dan normaal. Voor de meeste diersoorten geldt dan ook dat zij na zonsondergang aan hun nachtrust beginnen. Hierdoor zijn niet alle dieren tijdens WILDnights te zien.