WILDLANDS Natuur en Educatie Fonds

Liefde en respect voor de natuur

Dierenparken spelen een belangrijke rol als het gaat om behoud en bescherming van de natuur en bedreigde diersoorten. Ook in WILDLANDS staat dierenwelzijn voorop en spelen we een rol in het creëren van een groter bewustzijn voor natuurbehoud en de noodzaak om zorgvuldig met de natuur om te gaan.  Dat doen we o.a. via Stichting WILDLANDS Natuur en Educatie Fonds (WNEF) dat als doel heeft educatie, onderzoek en soortbehoud, gericht op biodiversiteit te ondersteunen.

Projecten dankzij het WNEF

Steun het WNEF 

Wil je meehelpen en een financiële bijdrage leveren aan diverse projecten gericht op natuurbescherming, dierenwelzijn en educatie? Je kan het WNEF op verschillende manieren steunen: 

Wil jij je graag inzetten voor bedreigde diersoorten? Via deze pagina kun je eenvoudig doneren. 

Eenmalige donatie
Bankrekeningnummer: NL90 RABO 0301 3390 23
T.n.v. Stichting WILDLANDS Natuur en Educatie Fonds
Onder vermelding van: Gift WNEF

Eenmalige donaties zijn beperkt aftrekbaar. Bekijk de pagina van de Belastingdienst voor meer informatie.

Andere mogelijkheden
Je kunt er ook voor kiezen om het WNEF te steunen door bijvoorbeeld een schenking of WNEF op te nemen in je testament. Het WNEF heeft de ANBI status. Een Algemene Nut Beogende Instelling is vrijgesteld van schenkings-en successierechten. Een schenking komt geheel ten goede aan de Stichting. Het RSIN/fiscaal nummer van Stichting WILDLANDS Natuur en Educatie Fonds is 8545.54.853.  

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van doneren? Neem dan contact op via info@wnef.nl of bel +31 (0)591 850855.