Trouwen

Ben je op zoek naar een unieke en bijzondere trouwlocatie? Kies dan voor een bruiloft in WILDLANDS en ga buiten in de natuur trouwen tussen de dieren. Trouwen is een onvergetelijk avontuur en we vinden het een hele eer als jullie ervoor kiezen om dit in WILDLANDS te doen! Kies bijvoorbeeld voor een bruiloft in de grootste overdekte jungle ter wereld of in het Kifaru Ranger Station met uitzicht op de savanne. 

Trouwen in WILDLANDS

Elkaar het ja-woord geven met de leeuwen als getuige, de bruidstaart aansnijden met uitzicht op de savanne en dineren en dansen tot in de late uurtjes midden in de jungle… in WILDLANDS kan het allemaal. We zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Emmen en in 2020 zijn wij door TopTrouwLocaties.nl verkozen tot 3e trouwlocatie van het jaar in de provincie Drenthe. Wij denken graag mee om speciale wensen voor jullie bijzondere dag te vervullen.

Onze persoonlijke gastvrouw of -heer is de hele dag dicht bij. Hij of zij beantwoordt vragen, kent het programma en is de gids voor en achter de schermen van WILDLANDS. Natuurlijk zorgen we voor een eigen kleedkamer waar bruid en bruidegom zich kunnen opfrissen en verkleden.

Als het gaat om het verzorgen en verwennen van de gasten is veel mogelijk, van ontbijt en lunch tot diner, buffet of de verrassende WILDLANDS foodmarket.

Andere wensen? Vertel het ons! Bel ons op +31 (0)591-850865 of mail ons voor een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden en prijzen.

Benieuwd hoe een bruiloft in WILDLANDS eruit kan zien? Op 7 juli 2018 was het DE grote dag voor Eddy en Marjon: zij gaven elkaar het JA-woord op de Leeuwensteiger in Serenga. En op 5 september 2020 was het DE grote dag voor Pim en Jorine: zij gaven elkaar het JA-woord met uitzicht op de mantelbavianen bij de Bavianenarena in Serenga. 

De trouwdag van Eddy en Marjon

De huwelijksdag van Pim en Jorine