Trouwen

Ja, wij willen trouwen in WILDLANDS!

Elkaar het ja-woord geven met de leeuwen als getuige, de bruidstaart aansnijden met uitzicht op de Savanne en dineren en dansen tot in de late uurtjes middenin de jungle. Een bijzonder en uniek begin van jullie leven als getrouwd stel! WILDLANDS is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Emmen. Wij denken graag mee om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

Ceremonielocaties in WILDLANDS

    Olifantensteiger
    Jungle Arena
    Leeuwensteiger
    Bavianenarena
    Kifaru Ranger Station
    Overdekt terras Momma’s restaurant met uitzicht over de Savanne

Bekijk alle trouwlocaties
 
Unieke trouwfoto’s 
Na de trouwceremonie en/of receptie mogen jullie gasten het park gaan verkennen. Dit geeft jullie de mogelijkheid om met de fotograaf de mooiste plekjes in het park op te zoeken voor een unieke trouwreportage. 
Romantische foto’s maken in de jungle tussen de apen, in het Afrikaanse Dogondorp met de Nubische geiten (let op je bruidsboeket!) of in de Vlindertempel. Wij helpen jullie graag met de mooiste fotolocaties.

 

Van harte gefeliciteerd!

Na de ceremonie is het tijd voor de receptie om te proosten, de taart aan te snijden en felicitaties in ontvangst te nemen. De mogelijke locaties voor een receptie en felicitatiemoment zijn Momma’s Restaurant en Rimbula Restaurant. De bruidstaart mogen jullie naar eigen smaak regelen, maar wij kunnen uiteraard aanbevelingen doen als dit gewenst is.  
 

Uitgebreid genieten

Als afsluiter van de middag is het tijd om met jullie gasten te genieten van een heerlijk diner bij één van de restaurants. Geniet van een drie-, vier- of vijfgangendiner, een warm en koud buffet of kies uit één van onze gethematiseerde buffetten. 
 

Voetjes van de vloer

's Avonds de voetjes van de vloer? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Nodig nog wat extra gasten uit en maak er met elkaar een gezellig feest van. Boek een arrangement en geniet onbezorgd van een heerlijke avond. Een romantische openingsdans bij zonsondergang op de savanne of je heupen los gooien in de schemering in de overdekte tropische jungle. 
 

Meer informatie

Wil je meer informatie? Of langskomen om onze locaties te bekijken? Bel 0591-850 865 of mail (trouwen@wildlands.nl) voor een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden en prijzen.