Trouwen

Trouwen is een onvergetelijk avontuur en we vinden het een hele eer als jullie ervoor kiezen om dit in WILDLANDS te doen!

Trouwen in WILDLANDS

Elkaar het ja-woord geven met de leeuwen als getuige, de bruidstaart aansnijden met uitzicht op de savanne en dineren en dansen tot in de late uurtjes midden in de jungle… in WILDLANDS kan het allemaal. We zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Emmen en we denken graag mee om speciale wensen te vervullen.

Onze persoonlijke gastvrouw of -heer is de hele dag dicht bij. Hij of zij beantwoordt vragen, kent het programma en is de gids voor en achter de schermen van WILDLANDS. Natuurlijk zorgen we voor een eigen kleedkamer waar bruid en bruidegom zich kunnen opfrissen en verkleden.

Als het gaat om het verzorgen en verwennen van de gasten is veel mogelijk, van ontbijt en lunch tot diner, buffet of de verrassende WILDLANDS foodmarket.

Andere wensen? Vertel het ons! Bel ons op +31 (0)591-850865 of mail ons voor een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden en prijzen.

Benieuwd hoe een bruiloft in WILDLANDS eruit kan zien? Op 7 juli 2018 was het DE grote dag voor Eddy en Marjon: zij gaven elkaar het JA-woord op de Leeuwensteiger in Serenga.

De trouwdag van Eddy en Marjon

TROUWLOCATIES JUNGOLA

TROUWLOCATIES SERENGA

Unieke fotoreportage

De exotische werelden van WILDLANDS bieden unieke mogelijkheden voor een bijzondere foto- of filmreportage. Romantische foto's maken in de jungle tussen de apen, in het Afrikaanse Dogondorp, in de Vlindertempel en op de savanne. We helpen jullie graag de mooiste fotolocaties te vinden.