Trouwen

Trouwen is een onvergetelijk avontuur en we vinden het een hele eer als jullie ervoor kiezen om dit in WILDLANDS te doen!

WILDLANDS doet mee aan Open Toptrouwlocatie Route

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die WILDLANDS biedt voor jullie mooiste dag? WILDLANDS doet mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Bekijk op 22 september tussen 11:00 en 16:00 uur de verschillende trouwlocaties, bezoek een trouwbeurs met bruidmodeshow en wees getuige van een van de huwelijksceremoniedemonstraties.

Meer informatie en aanmelden

Trouwen in WILDLANDS

Elkaar het ja-woord geven bovenop de Leeuwenberg, onder toeziend oog van de kudde olifanten of in de coulissen van het prachtige ATLAS Theater… in WILDLANDS kan het allemaal. We zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Emmen en we denken graag mee om speciale wensen te vervullen.

Onze persoonlijke gastvrouw of -heer is de hele dag dicht bij. Hij of zij beantwoordt vragen, kent het programma en is de gids voor en achter de schermen van WILDLANDS. Natuurlijk zorgen we voor een eigen kleedkamer waar bruid en bruidegom zich kunnen opfrissen en verkleden.

Als het gaat om het verzorgen en verwennen van de gasten is veel mogelijk, van ontbijt en lunch tot diner, buffet of de verrassende WILDLANDS foodmarket.

Andere wensen? Vertel het ons! Bel ons op +31 (0)591-850865 of mail ons voor een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden en prijzen.

Benieuwd hoe een bruiloft in WILDLANDS eruit kan zien? Op 7 juli 2018 was het DE grote dag voor Eddy en Marjon: zij gaven elkaar het JA-woord op de Leeuwensteiger in Serenga.

De trouwdag van Eddy en Marjon

TROUWLOCATIES JUNGOLA

TROUWLOCATIES SERENGA

Unieke fotoreportage

De exotische werelden van WILDLANDS bieden unieke mogelijkheden voor een bijzondere foto- of filmreportage. Romantische foto's maken in de jungle tussen de apen, in het Afrikaanse Dogondorp, in de Vlindertempel en op de savanne. We helpen jullie graag de mooiste fotolocaties te vinden.