Mindervaliden

WILDLANDS is voor een groot deel rolstoeltoegankelijk. Alle shows en presentaties zijn volledig toegankelijk voor mindervaliden. Enkele attracties zijn minder of niet toegankelijk voor mindervaliden, afhankelijk van de handicap, zoals de Jungle Trail, Tempel Trail, Mini Jungle Trail, Bamboe Doolhof, Koppensnellerspad, Vlottenoversteek, Tweestryd en Termietenheuvels. Er wordt daarom bij de toegangsprijs voor mindervaliden met deze beperkingen rekening gehouden.

Entreeprijs

Mindervaliden betalen de 65+ entreeprijs. Zij kunnen één begeleider gratis meenemen. Deze kortingen kunnen niet met andere acties worden gecombineerd.

Mindervalide zijn zij, die over een zodanige zelfredzaamheid beschikken dat zij niet in staat zijn zonder begeleiding het park te bezoeken. Voor gasten met een minder bekende of minder zichtbare handicap geldt dat zij het 65+ tarief betalen als zij een doktersverklaring (maximaal twee jaar oud) van een onafhankelijke arts kunnen tonen waarin wordt vermeld dat de betreffende persoon niet zelfstandig het park kan bezoeken. 

Vaker het park bezoeken? Ook voor het abonnement geldt dat mindervaliden gebruik kunnen maken van de 65+ abonnementsprijs.

Toilet

Bij alle toiletgroepen van WILDLANDS is een aangepast toilet aanwezig. Tevens beschikt WILDLANDS over een verschoningsruimte voor mindervaliden in Rimbula Restaurant en Momma's Restaurant. Wanneer je gebruik wil maken van deze ruimte, neem dan contact op met +31 (0)591-690 356. 

Wachtrij bij attracties

Bij attracties met een wachtrij (Serenga Safari, Tweestryd, Arctic 1 en Rimbula River) wordt onderscheid gemaakt tussen rolstoelgebruikers en overige gasten die niet van de reguliere ingang van de attractie gebruik kunnen maken.