Webshop Tickets & reserveren

A Sense of WILDLANDS

Ook als je minder goed zicht hebt, is een bezoek aan WILDLANDS een zintuigprikkelende ervaring. Zo dringt de exotische geur van de jungle je neus binnen zodra je Rimbula betreedt, terwijl gefluit en getjilp van honderden vogels en kikkers je oren vullen. In het Dogondorp kun je voelen hoe zacht (of stug) de vacht van de dieren is en de safaririt over de savanne en de rit in achtbaan zijn een hele belevenis. Ruik in Nortica wat op het menu van de meeste Nortica bewoners staat en luister naar het klotsende water en het gespetter van de zeeleeuwen, pinguïns en ijsberen.

Gratis activiteit voor visueel beperkte gasten

Wil je toch graag extra uitleg over de dieren die in WILDLANDS leven? Speciaal voor mensen met een visuele handicap is ‘A Sense of WILDLANDS’ ontwikkeld. Met behulp van allerlei materialen die je mag aanraken, voelen en ruiken, vertelt een vrijwilliger je over een aantal diersoorten die in ons park voorkomen. Ook is er alle ruimte om vragen te stellen.

Tijd

45 minuten

Kosten

Gratis

Aantal deelnemers

Maximaal twee mensen met een visuele handicap met maximaal vier begeleiders per boeking.

Reserveren

'A Sense of WILDLANDS' is aan te vragen op basis van beschikbaarheid en dient minimaal twee weken van tevoren te worden aangevraagd. Neem contact op met de afdeling Reserveringen via reserveringen@wildlands.nl of telefonisch via +31(0)591 850 865.