Webshop Mijn WILDLANDS Tickets & reserveren

de wereld van de IJzIgE KOu

Nortica is de wereld van de ijzige kou. Kom binnen in het havengebied en zie de energieke zeeleeuwen door het water schieten en de zeehonden dobberen in Dock16.. Felgekleurde boeien, grote fuiken en de geur van vis: welkom in Nortica Hafên!

Mijn
ontdekkingstocht

ArCtIc 1

Welkom aan boord voor een testvlucht met de Arctic 1! Het onderzoeksvoertuig vliegt langs ijskappen, duikt de oceaan in en glijdt over de besneeuwde vlakte. Zo zag je de Poolgebieden nog nooit! Zorg dat je gordel vast zit, zet je schrap en geef je over aan dit onvergetelijke avontuur. Maar pas op – laat de ratten niet meereizen!

Stap in de 4D-testride

NoRtIcA HaFEn

De zeeleeuwen van Nortica zijn nieuwsgierige en leergierige dieren. Tijdens de zeeleeuwenpresentatie vertellen de verzorgers je alles over deze elegante dieren en laten je van dichtbij zien hoe de zeeleeuwen dagelijks worden uitgedaagd. Bekijk zelf hoe behendig ze zijn, zowel in het water als op het land.

RaCcOOn CrEEk

Naaldbomen, stapels omgezaagde bomen, een kletterend waterrad: dit is de Raccoon Creek. Het waterrijke gebied waar houtzagerij North Hill Saw Mill staat, is het leefgebied van de wasberen, de stinkdieren en de bevers. Pas wel op voor omvallende bomen. Van onderen!

NOrtICa AqUaRiUm

Het Nortica Aquarium is een laboratorium waar vissen en andere dieren uit koude zeeën van Noordelijk Europa geobserveerd kunnen worden. Spot gladde haaien, kathaaien en gevlekte roggen en leer alles over zoutwatervissen en de ongewervelde diersoorten. Hier doe je onderzoek naar het leven in de koude oceanen.

pOOlStAtiON

Kale rotsen, zanderige kusten, frisse wind... Misschien vind jij het niks, maar de ijsberen zitten er niet mee. Hier voelen zij zich thuis! Vanaf het Poolstation zie je met eigen ogen hoe vrij en soepel deze dieren zich onder water voortbewegen.

IJsberen- en pinguïnpresentatie

Vandaag in Nortica

Opwarmen in restaurant Zembla?

In het ijzige Nortica kun je je opwarmen in het restaurant van Zembla Food & Drinks! Op het terras heb je prachtig uitzicht op de pinguïns, ijsberen en de nieuwste aquariums van WILDLANDS!

OnTdEk De AnDeRe WeReLdEn