Eten & drinken

Mondiala Plein
Doe je rugzak af, zet de koffers neer en neem de tijd om even op adem te komen in restaurant Travellers’ Taste bij de ingang van het park. Op de menukaart vind je iets lekkers voor elk moment van de dag.

Jungola
Doe bij Mahada Food & Drinks nieuwe energie op met een kop koffie of thee met iets lekkers. Op loopafstand van Rimbula River rivier, in de grootste overdekte jungle ter wereld, vind je Rimbula Restaurant met een brede keus aan gerechten en uitzicht op de olifanten. Creëer je eigen perfecte combinatie bij kiosk Dizzies Ice Cream (midden in Rimbula) en vervolg je expeditie. Heerlijk ijs met verse vruchten en een topping naar keuze, wie wordt daar nou niet gelukkig van? Of tank even bij tijdens je WILDLANDS-expeditie bij de kiosk naast de Koppensnellersroute.

Serenga
Neem even een kop koffie met iets lekkers of een warm broodje bij het Prairiecafé voordat je verder reist. In Momma’s restaurant, naast de Bavianenarena, kun je terecht voor diverse burgers, maar ook voor menu’s en broodjes. Het royale, deels overdekte terras biedt uitzicht over de savanne. Of geniet op het overdekte terras van Kilima Food & Drinks van een hapje en een drankje. Naast je houden de stokstaartjes de boel goed in de gaten. In Speelexpeditie Animazia heb je eigenlijk geen tijd om te zitten. Wil je toch even uitrusten na al dat klimmen en klauteren, kun je in Animazia Plaza iets drinken en eten. Daarna kun je met nieuwe energie verder met je expeditie.

Nortica
Zembla Food & Drinks vind je in het onderzoeksstation van Nortica. Als het koud is, ga je lekker binnen zitten en als het meevalt met het Nortica-weer, dan hebben we een royaal (deels overdekt) terras. Grote kans dat je de imposante beren dan op het land kunt spotten.