Veelgestelde vragen

Update Coronavirus

Gezien de onduidelijke situatie rondom Corona en in overleg met lokaal bestuur heeft WILDLANDS besloten voorlopig het park tot nader order te sluiten. 

Alle maatregelen i.v.m het coronavirus kun je bekijken via de volgende link: https://www.wildlands.nl/maatregelen-i-v-m-coronavirus

Heb je tickets gekocht via een derde partij, dan verzoeken wij je om met deze partij contact op te nemen. Heb je tickets gekocht via www.wildlands.nl, neem dan contact op met de Front Office via +31(0)591–850 855.

Alle evenementen/groepsreserveringen zullen t/m 1 juni 2020 geen doorgang vinden. WILDLANDS neemt contact op met de contactpersonen van deze partijen. Heb je vragen, neem dan bij voorkeur contact op via de mail (zakelijk@wildlands.nl).

Bezoeken

Nee, huisdieren worden niet toegelaten. Er is bij WILDLANDS geen kennel aanwezig.

Bij Dierenpension De Eersteling in Roswinkel kan je je hond voor een dag onderbrengen. De kosten bedragen € 12,- voor een dagopvang.

Neem voor meer informatie contact op met De Eersteling:
info@dierenpensiondeeersteling.nl
+31 (0)591-353254

Rolstoelen zijn te huur tegen betaling van een borg. Het is verstandig om deze van tevoren telefonisch te reserveren via +31 (0)591 850 855. Buggy's en bolderkarren zijn niet aanwezig.

Wanneer je via www.WILDLANDS.nl de tickets hebt besteld, kun je tussen 9:00 en 17:00 uur contact opnemen met de medewerkers van de afdeling Front Office via 0591-850855 of info@wildlands.nl. 

WILDLANDS beschikt niet over een eigen parkeerterrein. Er zijn echter voldoende parkeerplaatsen in de nabije omgeving van het park. 

Meer informatie over de parkeerterreinen en de tarieven zijn te vinden op de websites van respectievelijk Q-park en de gemeente Emmen.

Voor glutenvrije producten en vegetarische producten kun je terecht bij de volgende restaurants: 

Rimbula Restaurant, Momma´s Restaurant, Zembla Food & Drinks, Travellers’ Taste en Animazia Restaurant.

Voor andere diëten vragen wij je contact op te nemen met de medewerkers van Front Office via +31 (0)591-850855 of via info@wildlands.nl.

Het navigatie-adres van parkeerplaats Zuid is: Ermerweg 28, Emmen. Het bezoekadres van WILDLANDS is: Raadhuisplein 99, Emmen. 

Nee, tickets hoeven niet geprint te worden. De streepjescode van de tickets moeten wel duidelijk zichtbaar van een smartphone of tablet af te scannen kunnen zijn.

De geldigheid van je entreeticket staat vermeld op het entreeticket.

Algemene vragen

Ja dat kan, zowel online als aan de kassa. Aan de kassa is ook een WILDLANDS cadeaukaart verkrijgbaar.

Entreekaarten zijn via onze website te bestellen en je geeft de E-voucher cadeau. De kaarten kunnen ook aan de kassa worden gekocht en vervolgens cadeau gegeven.

Abonnementen kunnen via onze online abonnementenshop gekocht worden. Daar kun je alle gegevens van de cadeau-ontvanger invullen tezamen met je eigen mailadres. Na betaling wordt er een bevestigingsmail naar dit mailadres gestuurd. Deze bevestiging kun je vervolgens aan de cadeau-ontvanger geven. De ontvanger kan op vertoon van de bevestiging en een geldig ID-bewijs het abonnement komen ophalen. Dit dient persoonlijk te gebeuren omdat er ter plekke een foto van de abonnementhouder wordt gemaakt die op de pas wordt geprint.

Neem dan contact met ons op via +31 (0)591-850855 of via info@wildlands.nl

Abonnementen

Nee, WILDLANDS heeft alleen persoonsgebonden abonnementen.