Veelgestelde vragen

Coronamaatregelen

Reserveer voorafgaand aan je bezoek je bezoekdag via wildlands.nl/bezoeken en houd je aan de basisregels. Deze zijn: nies en hoest in je ellenboog, was je handen regelmatig, blijf thuis bij klachten en houd 1,5m afstand.

Ja, alle bezoekers dienen voorafgaand aan het bezoek een plaats te reserveren via wildlands.nl/bezoeken.

Ja, alle bezoekers dienen voorafgaand aan het bezoek een plaats te reserveren via wildlands.nl/bezoeken.

 Ja, alle bezoekers dienen voorafgaand aan het bezoek een plaats te reserveren via wildlands.nl/bezoeken.

 

Je looptijd van je abonnement wordt automatisch verlengd met het aantal dagen dat het park gesloten is. Hiervoor hoef je niks te doen.

Ben je in het bezit van entreetickets welke geldig waren op een dag tijdens de tijdelijke sluiting van het park? Dan heb je een e-mail ontvangen waarin wordt uitgelegd hoe je deze kunt omruilen en een nieuwe bezoekdag kunt reserveren.

Reserveer je dag van bezoek via www.wildlands.nl/bezoeken

Het ticket dat je koopt, is alleen geldig op de gekozen bezoekdag en niet inwisselbaar voor een ticket op een andere dag.

Bezoeken

Nee, huisdieren worden niet toegelaten. Er is bij WILDLANDS geen kennel aanwezig.

Bij Dierenpension De Eersteling in Roswinkel kan je je hond voor een dag onderbrengen. De kosten bedragen € 12,- voor een dagopvang.

Neem voor meer informatie contact op met De Eersteling:
info@dierenpensiondeeersteling.nl
+31 (0)591-353254

Rolstoelen zijn te huur tegen betaling van een borg. Het is verstandig om deze van tevoren telefonisch te reserveren via +31 (0)591 850 855. Buggy's en bolderkarren zijn niet aanwezig.

Wanneer je via www.WILDLANDS.nl de tickets hebt besteld, kun je tussen 9:00 en 17:00 uur contact opnemen met de medewerkers van de afdeling Front Office via 0591-850855 of info@wildlands.nl. 

WILDLANDS beschikt niet over een eigen parkeerterrein. Er zijn echter voldoende parkeerplaatsen in de nabije omgeving van het park. 

Meer informatie over de parkeerterreinen en de tarieven zijn te vinden op de websites van respectievelijk Q-park en de gemeente Emmen.

Voor glutenvrije producten en vegetarische producten kun je terecht bij de volgende restaurants: 

Rimbula Restaurant, Momma´s Restaurant, Zembla Food & Drinks, Travellers’ Taste en Animazia Restaurant.

Voor andere diëten vragen wij je contact op te nemen met de medewerkers van Front Office via +31 (0)591-850855 of via info@wildlands.nl.

Het navigatie-adres van parkeerplaats Zuid is: Ermerweg 28, Emmen. Het bezoekadres van WILDLANDS is: Raadhuisplein 99, Emmen. 

Nee, tickets hoeven niet geprint te worden. De streepjescode van de tickets moeten wel duidelijk zichtbaar van een smartphone of tablet af te scannen kunnen zijn.

De geldigheid van je entreeticket staat vermeld op het entreeticket.

Ja, de VVV-cadeaukaart kan bij ons verzilverd worden.

In de online ticketfunnel staat bij betaalmogelijkheden de VVV-Giftcard onder het kopje 'Giftcard'.

Op het park kan de VVV-cadeaukaart ook bij horeca en souvenirswinkels worden uitgegeven. Wij geven echter geen geld retour; de waarde van de cadeaukaart zal dus in één keer moeten worden uitgegeven.

In WILDLANDS zijn loopfietsjes, kinderfietsjes, stepjes, skateboards, rolschaatsen etc. niet toegestaan.

Algemene vragen

Ja dat kan, zowel online als aan de kassa. Aan de kassa is ook een WILDLANDS cadeaukaart verkrijgbaar.

Entreekaarten zijn via onze website te bestellen en je geeft de E-voucher cadeau. De kaarten kunnen ook aan de kassa worden gekocht en vervolgens cadeau gegeven.

Abonnementen kunnen via onze online abonnementenshop gekocht worden. Daar kun je alle gegevens van de cadeau-ontvanger invullen tezamen met je eigen mailadres. Na betaling wordt er een bevestigingsmail naar dit mailadres gestuurd. Deze bevestiging kun je vervolgens aan de cadeau-ontvanger geven. De ontvanger kan op vertoon van de bevestiging en een geldig ID-bewijs het abonnement komen ophalen. Dit dient persoonlijk te gebeuren omdat er ter plekke een foto van de abonnementhouder wordt gemaakt die op de pas wordt geprint.

Neem dan contact met ons op via +31 (0)591-850855 of via info@wildlands.nl

Abonnementen

Ja, alle bezoekers dienen voorafgaand aan het bezoek een plaats te reserveren. 

Dit geldt dus ook voor abonnementhouders. Dit kan via www.wildlands.nl/reserveren-abonnementhouder. Na het reserveren ontvang je een entreeticket voor je bezoek aan het park.

Je kunt hier controleren tot wanneer je abonnement geldig is.

Nee, WILDLANDS heeft alleen persoonsgebonden abonnementen.