Webshop Tickets bestellen

Reserveer je dag van bezoek

Beste WILDLANDS bezoeker,

Je bent in bezit van één of meerdere WILDLANDS entreeticket(s) zonder specifieke bezoekdatum. Vanwege de coronamaatregelen is het verplicht om voor elk ticket dat je wilt gebruiken, vooraf jouw dag van bezoek te reserveren. Daarvoor doorloop je de volgende stappen:

  1. Log hieronder in met de numerieke barcode van (een van) jouw WILDLANDS entreeticket(s).
  2. Wanneer je voor meerdere tickets een dag van bezoek wilt reserveren, voeg je bij stap 2 ook de barcodes van je andere WILDLANDS tickets in.
  3. Selecteer vervolgens je datum van bezoek, kies het tijdslot dat je aankomt bij het park, voeg eventueel kinderen van 0 t/m 2 jaar toe aan je reservering en rond je reservering af.
  4. Je ontvangt via de mail de reserveringsbevestiging met de dag en tijdslot van je bezoek. 
  5. Heb je een entreeticket van één van onze partners (bijv. Albert Heijn, ANWB, Airmiles, PostNL), neem dan zowel de originele entreeticket(s) als ook je reserveringsbevestiging mee op de dag van je bezoek.
  6. Toon op de dag van je bezoek bij de eerste controle je entreeticket(s) en reserveringsbevestiging. Na goedkeuring mag je doorlopen naar de entreepoortjes waar je je ticket(s) zelf scant voor toegang tot het park. 

Alvast veel plezier en tot snel!

Let op: Vanwege verlenging van de huidige coronamaatregelen is WILDLANDS t/m 17 mei gesloten. We hopen vanaf 18 mei jou weer als gast te mogen ontvangen. 

Vul hieronder de numerieke barcode van jouw WILDLANDS entreeticket in (deze staat onder de qr-code/barcode)